Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2024 v 9:28
Čas čtení 0:51
Eva Thonhauserová

Attila Végh reaguje na spekulace o dopingu. Vémolovi i všem lidem, kteří ho obvinili, posílá vzkaz

ATTILA VÉGH BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Očekávaná odveta století mezi Vémolou a Véghem se uskuteční už v sobotu 8. června 2024.

Bojovník Karlos Vémola naznačil, že slovenská hvězda MMA Attila Végh si při nabírání formy před jejich odvetným zápasem pomohl zakázanými látkami, upozorňuje sport.sk.

Doporučeno
Šéf Oktagonu: Nic většího nezažijeme dalších 10 let, ale je šance, že bude i zápas Végh vs. Vémola 3. Chceme na Netflix Šéf Oktagonu: Nic většího nezažijeme dalších 10 let, ale je šance, že bude i zápas Végh vs. Vémola 3. Chceme na Netflix 3. června 2024 v 11:00

Jednou z hlavních otázek před odvetou bylo, v jaké formě se vrátí Végh po téměř pětileté pauze. Na první pohled je jasné, že Véghovi se podařilo výrazně změnit svoji postavu.

„Attilko, jak jsi to k***a udělal? Z buchty ses za měsíc proměnil v pekáč buchet. Nevím, co tam na Slovensku žerete, ale neexistuje na světě přípravek, díky kterému se z tlusté gorily za měsíc proměníš na monstrum,“ ptá se Vémola.

Doporučeno
OKTAGON 58: Vémola všechny šokoval a uškrtil Végha. Na turnaji jsme viděli i neuvěřitelné knokauty a přestřelky OKTAGON 58: Vémola všechny šokoval a uškrtil Végha. Na turnaji jsme viděli i neuvěřitelné knokauty a přestřelky 9. června 2024 v 1:12

Véghova reakce

„Změnil jsem se a lidé samozřejmě říkají, že jsem nasypaný a na steroidech. Ať se nasypou a vypadají takto. Píší to především lidé, kteří v jedné ruce drží pivo a k tomu mají půllitrový pupek. Jsem otevřený testům na doping, v tomhle mám čisté svědomí,“ vzkazuje Végh lidem, kteří ho na sociálních sítích obvinili z dopingu.

Végh popřel všechna obvinění, která hovoří o tom, že se do formy dostal i díky nepovoleným látkám. V reakci uvedl, že 90 procent úspěchu je strava a zbytek jsou intenzivní tréninky a správné mentální nastavení.

Očekávaná odveta století mezi Vémolou a Véghem se uskuteční 8. června v rámci turnaje Oktagon 58 před 27 tisíci fanoušky. Zápas se bude konat na fotbalovém stadionu Slavie Praha.

Attila Végh.
Attila Végh. Zdroj: Oktagon MMA
Domů
Sdílet
Diskuse