Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2024 v 15:15
Čas čtení 0:34
Ondřej Mrázek

VIDEO: První trailer na posledního Venoma je tady. Tom Hardy už zase žere lidi

VIDEO: První trailer na posledního Venoma je tady. Tom Hardy už zase žere lidi
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY VENOM 3
Uložit Uložené

Tom Hardy a jeho poslední komiksový taneček.

Venom: Poslední tanec je třetím a posledním filmem v komiksové sérii studia Sony, která se točí okolo titulního spidermanovského záporáka. V novém dobrodružství se pak Eddie Brock (Tom Hardy) ocitá na útěku před vládou, která má zájem o jeho přisprostlého mimozemského parťáka s tendencí požírat lidi. Jak se ale záhy dozví, to nebude jediný problém. Na Zemi totiž zavítají taky Venomovi kámoši.

První ukázka láká na trochu velkolepější dobrodružství než první dva filmy, zároveň je však nutno říct, že je na materiálu vidět, že Venom, potažmo Sony, pořád kope druhou ligu. Film taky točila debutující režisérka Kelly Marcel, mimo jiné scenáristka prvních dvou filmů a taky Padesáti odstínů šedi. Což... nezní kdovíjak slibně.

Nicméně je tu Tom Hardy, což mnohým fanouškům bude určitě stačit. Toho pak tentokrát doplnili například Juno Temple nebo Chiwetel Ejiofor. Venom: Poslední tanec bude mít premiéru 24. října pouze v kinech.

Domů
Sdílet
Diskuse