Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
18. června 2024 v 13:23
Čas čtení 2:33
Ella Petrová

Nechutné sexuální zprávy a triko s Adolfem. Co všechno odhalila nová kniha o Beckhamových?

Nechutné sexuální zprávy a triko s Adolfem. Co všechno odhalila nová kniha o Beckhamových?
Zdroj: Getty Images
OSOBNOSTI CELEBRITY
Uložit Uložené

Lakomost, sexuální zprávy nebo nacistické triko. Victoria a David Beckhamovi jsou jedním z nejznámějších a také nejstabilnějších párů. Přízeň fanoušků a fanynek si získali po celém světě. Nová kniha však zobrazuje jejich údajnou stinnou stránku.

Kniha britského spisovatele a bývalého novináře BBC Thomase Bowera s názvem The House of Beckham poodkrývá zákoutí a případné skandály ikonického páru. Nebyla však napsaná se souhlasem Beckhamových. Následující informace je tak třeba brát s nadhledem, protože to, co uvádí, nemusí být zcela pravdivé.

Doporučeno
Móda z festivalu: Co oblékli Češi a Češky na Rock for People? Viděli jsme outfity ze sekáče, kapelová trika i třpytivou Zaru Móda z festivalu: Co oblékli Češi a Češky na Rock for People? Viděli jsme outfity ze sekáče, kapelová trika i třpytivou Zaru 17. června 2024 v 13:00

Níže je šest nejzásadnějších odhalení, která kniha přináší:

Módu řeší přespříliš

Autor v knize uvádí, že Victoria jednou na Davida práskla, že chodil po kuchyni a opakovaně pronášel větu: „Jsem gay ikona, jsem gay ikona.“ V jiné části zase uvádí, že Victoria kdysi požádala džínového magnáta Michaela Silvera, aby vyrobil džíny tak malé, že by se do nich sotva někdo vešel. Podle všeho se vůbec neprodávaly. Velmi nelichotivé je pak nařčení, že David měl mít na sobě jednou triko s nacistou Adolfem Eichmannem. Údajně se vymluvil na to, že to triko dostal od jednoho fanouška.

Drží pospolu

Pár zaznamenal velký skandál v roce 2004, kdy Beckhamova asistentka Rebecca Loos oznámila světu, že má se ženatým Davidem románek. Kniha vysvětluje, že Loos si prý údajný poměr s fotbalovou hvězdou nemohla nechat pro sebe, jelikož odmítl dát servírce spropitné. Ta pak samotné Loos poděkovala za to, že jí ho dala ona. Celá tato kauza je však pouhý výmysl, Loos se chtěla jen mediálně zviditelnit. Beckhamovi tuto krizi ustáli, vždy drželi pospolu.

Nejsou dobří herci

Přestože se David už několikrát vyjádřil, že by si rád zahrál v nějakém filmu Guye Ritchieho, herecký výkon páru na různých reklamních natáčeních naznačuje, že Hollywood o něj zájem nikdy moc nejevil. David měl natočit reklamu pro Brylcreem, a to „pouze“ za 200 tisíc liber, což je prý tak málo, že se i Victoria zlobila. „Jeho hlas nás šokoval,“ vzpomíná jeden z tvůrců pracujících na projektu. „Nic jsme z něho nedostali.“

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený David Beckham (@davidbeckham)


O nic lépe nedopadlo Victoriino natáčení s Walkers Crisps, při kterém řekla své dvojnici (která měla v reklamě jen nohy), že se jí vůbec nepodobá, a odmítla jíst samotný produkt. „Její typický smysl pro humor není na první dobrou moc zřejmý,“ poznamenal jeden z vedoucích pracovníků.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse