Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
29. června 2024 v 17:40
Čas čtení 0:43
Anna Vondráková

Bere Jake Paul steroidy? Známý bojovník obvinil youtubera z užívání zakázaných látek

Bere Jake Paul steroidy? Známý bojovník obvinil youtubera z užívání zakázaných látek
Zdroj: Getty Images/Al Bello
OSOBNOSTI BOJOVÉ SPORTY BOX JAKE PAUL SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

K očekávanému zápasu mezi Jakem Paulem a Mikem Perrym má dojít 20. července na Floridě. Už teď to mezi nimi ale vře.

„Pokud se opravdu dostal ze 210 liber (95 kg) na 230 (105 kg), musel něco použít, musel něco udělat, aby se tam dostal,“ řekl Perry, když byl hostem podcastu Overdogs. Tam přišel především vysvětlit svou taktiku na nadcházející souboj. „Chci mu ublížit. Mám v plánu mu způsobit bolest,“ popsal.

Doporučeno
„Jsem ochotný riskovat,“ říká Jiří Procházka před sobotní bitvou. Conora McGregora se zastal „Jsem ochotný riskovat,“ říká Jiří Procházka před sobotní bitvou. Conora McGregora se zastal 25. června 2024 v 10:00

„Nevím, jak testy dopadnou, možná mě otestují a jeho ne, to je v pořádku. Bojoval jsem s lidmi, kteří užívají, vím, že jsem trénoval s lidmi, kteří užívají, a je to tak, jak to je,“ dodal ještě. Zároveň upozornil, že on sám žádné steroidy nepoužívá. „Můžete mě otestovat kterýkoli den v týdnu, jím kuřecí maso a steaky, jím rýži, trénuji a prostě miluji boj, je to pro mě spíše záležitost mentality,“ vysvětlil.

Doporučeno
Táňa Bystroňová dělá cage girl v Clashi: Jednou mě museli evakuovat v podprsence do zimy, sexy oblečení k této práci patří Táňa Bystroňová dělá cage girl v Clashi: Jednou mě museli evakuovat v podprsence do zimy, sexy oblečení k této práci patří 21. února 2024 v 12:00

Není to poprvé, kdy byl Jake Paul obviněn z nečestné soutěže. Z užívání steroidů ho v minulosti nařkl například Tyron Woodley nebo Nate Diaz. Paul všechny spekulace popřel, připomíná server indy100. 

S Perrym se Paul původně vůbec neměl utkat, měl totiž naplánovaný zápas s Mikem Tysonem. Ten však musel zápas přesunout kvůli zdravotním potížím. K tomuto utkání by mělo dojít 15. listopadu.

Domů
Sdílet
Diskuse