Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2024 v 13:13
Čas čtení 1:42
Ella Petrová

Definitivní konec přátelství slavného 3v1. K rozpadu tria se vyjádřila už i Veronika Arichteva

Definitivní konec přátelství slavného 3v1. K rozpadu tria se vyjádřila už i Veronika Arichteva
Zdroj: Profimedia
OSOBNOSTI INFLUENCEŘI
Uložit Uložené

„Kamarádky už nejsme,“ to jsou slova herečky, která dosud mlčela.

Všechny fanoušky a fanynky zamrzelo, když trio začátkem roku oznámilo ukončení veškeré spolupráce. V oznámení stálo, že se žádná dramata nekonají a že jsou stále kamarádky. To se však obratem změnilo.

Doporučeno
Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem 1. července 2024 v 13:00

Nedávno svůj postoj k odchodu vyjádřila na sociálních sítích Nikol Leitgeb, poté vyšel klip k nové písničce Martiny Pártlové právě o rozpadu 3v1, vůči kterému se Leitgeb ohradila, a teď známe už i názor Veroniky Arichtevy. Jak to tedy je?
 
Nejenže provozovaly společný e-shop, ale proslavily se hlavně vtipnými videy a poté pořádaly besedy, kde vyprávěly své zábavné historky. Měly i svůj pořad na Evropě 2 a byly to nejlepší kamarádky. Nikol Leitgeb a Martině Pártlové se dokonce narodily děti úplně ve stejný den. Proto všechny šokovalo, když letos narozeniny svých ratolestí slavily odděleně.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 3v1 (@3v1ofiko)


Na to konto se k celé kauze vyjádřila Leitgeb a prohlásila, že ze 3v1 odešla kvůli tomu, že jí to začalo připadat víc jako byznys než jako kamarádství. Také vyšel klip k písni Martiny Pártlové o rozpadu 3v1 s názvem Sbohem, pa, šátečku, v němž se objevila pouze Arichteva. Zpěvačka o písni promluvila v rozhovoru, kde se zmínila, že Veronika se dojala a Nikol měla strach, že se toho chytne bulvár. Leitgeb celá tato skutečnost naštvala a vyjádřila svůj názor.

Doporučeno
Mrakodrap v Ostravě má být nejvyšší budovou v Česku. Takto bude vypadat Mrakodrap v Ostravě má být nejvyšší budovou v Česku. Takto bude vypadat 28. června 2024 v 10:52

Vyšlo najevo, že holky už se nepřátelí delší dobu. Nikol velmi naštvalo Martinino pokrytectví a pod její příspěvek napsala: „O svým záměru natočit klip s písničkou o mně jsi mi napsala dva dny předem s tím, ať tam přijdu, že by to tam bylo hezký. Napsala jsem ti, že je to úlet, prasárna a podpásovka a vrchol pokrytectví, vždyť jsme spolu během roku nebyly ani na kafi a teď budeme hrát tyátr v kině. Nesouhlasila jsem s tím. Celým. Však toho máš plnej mobil. Ty ses se mnou rozloučila a pak jsi v klidu šla a natočila to. A teď chodíš po rozhovorech a dojímáš se.“ 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 3v1 (@3v1ofiko)


Vztahy to tak velmi vyostřilo. Jediný, kdo se do té doby nevyjádřil, byla Arichteva, která k tomu ještě donedávna v rozhovorech tvrdila, že se stále všechny baví. „Nějaké věci zazněly, které by člověk mohl chtít zkusit vyvrátit, protože jsou třeba nepravdivý, ale já to asi nechci úplně dělat. Protože nechci rozdmýchávat nějaký další spekulace nebo tak. Prostě byly jsme kámošky, ale už nejsme,“ řekla pro ShowTime.

Doporučeno
Navštívili jsme „první no-go zónu v Česku“. Adresa Mojžíř je pro člověka horší než zápis v rejstříku Navštívili jsme „první no-go zónu v Česku“. Adresa Mojžíř je pro člověka horší než zápis v rejstříku 1. července 2024 v 8:00

„Myslím si, že všechny máme nějaký podíl na tom, že to kamarádství úplně nedopadlo. V životě jsme si ale neudělaly nic tak strašného, abychom na sebe musely házet veřejně špínu,“ dodala. Přátelství zůstalo jí a Pártlové.

Domů
Sdílet
Diskuse