Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2024 v 14:30
Čas čtení 0:41
Anna Vondráková

Kontroverze ohledně nového videoklipu Katy Perry. Zpěvačka se vyjádřila ke kritice

Kontroverze ohledně nového videoklipu Katy Perry. Zpěvačka se vyjádřila ke kritice
Zdroj: Getty Images/Daniel Pockett
HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Klip k nové písničce Woman‘s World schytal na sociálních sítích spíše kritiku. Video, které nyní Katy Perry zveřejnila, ale situaci vysvětluje.

Zdá se totiž, že zpěvačka podobné reakce čekala, jelikož objasnění svého záměru pořídila už při natáčení klipu. „Bavíme se, je to sarkastické, je to velmi groteskní,“ vysvětluje s tím, že jde o satiru. Píseň Woman‘s World má mít totiž podle zpěvačky především proženský podtext a ukazovat ženskou sílu. V klipu jsou však ženy oblečeny do velmi vyzývavého oblečení, což vzbuzuje spíše opačné pocity.

Doporučeno
Earth: Snažím se být takový táta, jakého jsem sám neměl. Mám umělecký pohled na život Earth: Snažím se být takový táta, jakého jsem sám neměl. Mám umělecký pohled na život 14. července 2024 v 11:00
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený KATY PERRY (@katyperry)

Jak upozorňuje server Variety, kontroverzní je však i koproducent a spoluautor písně Dr. Luke. Toho v minulosti obvinila zpěvačka Kesha ze sexuálního deliktu. Případ nakonec skončil vyrovnáním a zpěvák vinu nikdy nepřiznal. Jeho zapojení do této písně je vzhledem k jejímu poslání přinejmenším nečekané.

„Opravdu to přeháníme,“ dodává v nejnovějším příspěvku zpěvačka. „Pro mě a mou představu o ženském božství je to něco jako reset,“ uzavírá. „A po tomhle se dostaneme do úplně jiného světa.“ Jak přesně tento „nový svět“ bude vypadat, se pravděpodobně dozvíme už 20. září, kdy se Katy Perry chystá po čtyřech letech vydat nové album s názvem 143.

Domů
Sdílet
Diskuse