Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
23. července 2024 v 10:02
Čas čtení 1:10
Anna-Marie Hanzlíková

Influencerka sdílela plán outfitů pro návštěvu Osvětimi. Skončilo to přesně, jak si myslíš

Influencerka sdílela plán outfitů pro návštěvu Osvětimi. Skončilo to přesně, jak si myslíš
Zdroj: Wiki Commons/volně k užití
OSOBNOSTI HOLOKAUST INFLUENCEŘI
Uložit Uložené

Anna Redman se svým sto čtrnácti tisícům sledujícím chtěla pochlubit módními kousky, které vybrala na svůj výlet po Evropě. Jenže ve svém podrobném plánu sdílela i outfit, který si zamýšlela vzít na exkurzi do bývalého koncentračního tábora v Osvětimi.

Ve videu osmadvacetiletá bývala účastnice reality show Bachelor (obdoba Růže pro nevěstu, pozn. redakce) ukázala podrobný rozpis, co si plánuje vzít na sebe jednotlivé dny při své dovolené v Polsku. Tam vyrazila se svým přítelem, kterého poznala právě v reality show.

Doporučeno
Byla jsem na rande se sugar daddym: Chtěl mi posílat peníze každý týden a zaplatit mi nová prsa Byla jsem na rande se sugar daddym: Chtěl mi posílat peníze každý týden a zaplatit mi nová prsa 22. července 2024 v 13:00
Doporučeno
GALERIE: Travis Scott se objevil v mikině české značky. Podívej se na fotky z pražské afterparty GALERIE: Travis Scott se objevil v mikině české značky. Podívej se na fotky z pražské afterparty 20. července 2024 v 10:55
Doporučeno
Největší změny nové řady Too Hot To Handle. Zlá Lana a návrat povědomých tváří Největší změny nové řady Too Hot To Handle. Zlá Lana a návrat povědomých tváří 22. července 2024 v 11:59

U šestnáctého dne, kdy plánovala navštívit Osvětim, kde při druhé světové válce zemřelo více než milion lidí, zvolila černé šaty a bílé tenisky. „Nejlepší trik na balení! Hodlá se někdo vyrovnat mému šílenství?“ připsala k fotce outfitu v narážce na svou domnělou praktičnost při přípravách na cesty, jak upozornil třeba účet parodující nešvary influencerů @influencersinthewild.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Influencers in the Wild (@influencersinthewild)

V komentářích u jejích příspěvků se samozřejmě okamžitě strhla lavina. „Víš, co je trapné? Jak hluchý tón volíš při příspěvku s outfitem z Osvětimi,“ cituje jeden z komentářů britský Independent. Hudební hluchotu tu volí jako metaforu, v angličtině se spojení používá, pokud někdo nezvládne odhadnout situaci nebo pocity jiných. 

„Tohle je jedna z nejméně nejduchaprázdnějších věcí, které jsem za DLOUHO dobu viděl,“ nešetřil kritikou další. Mnoho lidí také psalo, že Aniny šaty na podobné místo nejsou vůbec vhodné.

Influencerka storíčko po takové lavině stáhla. Pak znovu stejnou fotku přidala i s omluvou. „Ahoj všichni. Moc se omlouvám za bolest, kterou jsem způsobila, když jsem se podělila o svůj příběh s poznámkami k balení. Chápu, jak lehkovážně to ten den vyznělo, když jsem to označila za výlet, na který se chystáme,“ napsala.

„Chápu tu tíhu návštěvy Osvětimi a podle toho jsem výlet plánovala, protože jsme do našich cestovních plánů zařadili i její zhlédnutí. Ještě jednou se velmi omlouvám a stáhla jsem to, jakmile jsem pochopila tu rozměr chyby, které jsem se dopustila. VŮBEC jsem neměla žádné zlé úmysly. A doufám, že to dokážete pochopit,“ dodala. 

Domů
Sdílet
Diskuse