Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
22. července 2024 v 11:59
Čas čtení 1:02
Anna-Marie Hanzlíková

Největší změny nové řady Too Hot To Handle. Zlá Lana a návrat povědomých tváří

Největší změny nové řady Too Hot To Handle. Zlá Lana a návrat povědomých tváří
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX REALITY SHOW TOO HOT TO HANDLE
Uložit Uložené

Před čtyřmi lety uvedl Netflix reality show, ve které do vily zavřel několik účastníků, jež mají za úkol potlačit svou vášeň a navázat nefyzickou blízkost a napojení. S šestou řadou však přichází řada změn. Objeví se třeba zlá Lana nebo staronové tváře.

Překvapení? Ne tak docela

Změní se hlavně prvek překvapení. Pět sezón přicházeli účastníce a účastnice do vily v domnění, že se objeví v úplně jiné reality show. Až na místě se dozvěděli, na jakém natáčení se to vlastně ocitli. S rostoucí popularitou se ale stával tenhle okamžik stále předvídatelnější pro diváky i samotné účastníky, a tak se tvůrci rozhodli tenhle prvek částečně zrušit. Letos se tady dalo do Too Hot To Handle dostat skrz klasický casting.

Na tváře nových účastníků a účastnic se můžeš podívat v naší galerii.

Zlá Lana

Když tedy účastníci tuší a ví, do čeho jdou, musí se překvapit jinak. Od toho je tu zlá Lana, kontrast k té původní. Černá bedýnka s hlasem AI totiž dělá pravý opak: nabádá účastníky, aby podlehli pokušení a pravidla porušovali, tedy se líbali, muchlovali, masturbovali a samozřejmě spolu měli sex. Pokud původní pravidla zlé Lany někdo poruší, pokuta se na něj nevztahuje. Neznamená to ale, že až se ke slovu vrátí ta původní, nebude mít jejich konání následky.

Too Hot To Handle – 6. řada
Kde se dívat: Netflix
Kdy se dívat: 1. vydání – 19. července (epizody 1–4),  2. vydání - 26. července (epizody 5–7), 3. vydání - 2. srpna (epizody 8–10)
Doporučeno
Tak šílený příběh, že podle něj udělali film s Margot Robbie. Přečti si o největších skandálech z olympijských her Tak šílený příběh, že podle něj udělali film s Margot Robbie. Přečti si o největších skandálech z olympijských her 22. července 2024 v 7:00
Doporučeno
Takhle vypadají sexy tváře nové řady Too Hot to Handle Takhle vypadají sexy tváře nové řady Too Hot to Handle 22. července 2024 v 13:07
Doporučeno
Jela jsem do Egypta jako animátorka. Bydlela jsem v ruině, 20 hodin denně pracovala a na měsíc se stala „manželkou“ svého kolegy Jela jsem do Egypta jako animátorka. Bydlela jsem v ruině, 20 hodin denně pracovala a na měsíc se stala „manželkou“ svého kolegy 20. července 2024 v 8:00

Odměna

Díky prozrazení se tak do show budou moci vrátit i účastníci, kteří se v ní v minulosti zúčastnili. Můžeš se tak těšit na Louise Russella aka Louiho a Flaviu Laosi Urbinu. A ti mají pořádnou motivaci: mohou totiž vyhrát ještě více peněz, než o které soutěžili posledně. Výhra totiž letos činí 250 tisíc dolarů (v přepočtu zhruba 5,8 milionů korun).

Domů
Sdílet
Diskuse