Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2024 v 17:48
Čas čtení 0:55
Veronika Ábelová

Taylor Swift v novém Deadpoolovi? Ryan Reynolds se vyjádřil ke spekulacím

Taylor Swift v novém Deadpoolovi? Ryan Reynolds se vyjádřil ke spekulacím
Zdroj: Taylor Swift/Eras Tour/propagační materiál
OSOBNOSTI DEADPOOL & WOLVERINE TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Už za pár dnů bude mít v Česku premiéru očekávaná novinka Deadpool & Wolverine. Mnozí doufali, že se ve filmu objeví i známá zpěvačka Taylor Swift, to se ale nakonec nestalo. Podle Reynoldse by ale v budoucnu byla skvělou kandidátkou.

Chvíli totiž swifties spekulovali o tom, že by se zpěvačka objevila v novém filmu od Marvelu jako Dazzler. To ale tvůrci vyvrátili a vyjádřil se k tomu i představitel Deadpoola Ryan Reynolds. „Jednou provždy říkám, o té věci ohledně role Taylor Swift, protože je to naše kamarádka – není ve filmu,“ řekl E! News Raynolds.

Doporučeno
Móda z metra: Co nosí mladí lidé z Prahy během horkých letních dnů? Móda z metra: Co nosí mladí lidé z Prahy během horkých letních dnů? 21. července 2024 v 8:00

Spekulace o roli v Deadpoolovi vznikly potom, co byla Swift společně s Reynoldsem, Hughem Jackmanem a režisérem Shawnem Levym minulý rok fandit svému příteli Travisi Kelcemu na zápase Kansas City Chiefs.

Na základě toho lidé začali šířit informaci, že by v novém filmu mohla Swift hrát. Levy i Reynolds se k situaci zprvu nevyjadřovali a nechávali fanoušky v napětí. A to možná i proto, aby kolem filmu neustával rozruch.

Reynolds nevyloučil, že by se Swift mohla v pokračování objevit. „Vždycky říkám, že kdyby někdo někdy převzal roli Deadpoola, Taylor by byla ve skutečnosti velmi dobrá,“ řekl o své kamarádce herec. „Protože má superschopnost, o které nevím, že by ji příliš často ukazovala. Je to jeden z nejzábavnějších lidí, které jsem kdy potkal,“ sdělil. 

Doporučeno
Další výrazná role. Brendan Fraser si v novém filmu střihne slavného generála Další výrazná role. Brendan Fraser si v novém filmu střihne slavného generála 23. července 2024 v 14:42
Doporučeno
GALERIE: Travis Scott se objevil v mikině české značky. Podívej se na fotky z pražské afterparty GALERIE: Travis Scott se objevil v mikině české značky. Podívej se na fotky z pražské afterparty 20. července 2024 v 10:55
Doporučeno
VIDEO: Jake Paul knockoutoval další legendu UFC. Teď chce zbít přemožitele Jiřího Procházky VIDEO: Jake Paul knockoutoval další legendu UFC. Teď chce zbít přemožitele Jiřího Procházky 21. července 2024 v 9:58

Každopádně nebylo by to poprvé, co nějaký herec před uvedením svého filmu lhal o tom, co v něm diváci uvidí, nebo neuvidí. Pokud tě tedy zajímá, jak to s účastí Taylor ve filmu Deadpool & Wolverine je doopravdy, asi bys na něj měl*a vyrazit sám*sama. Premiéru má už 25. července.

Domů
Sdílet
Diskuse