Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2024 v 9:48
Čas čtení 0:36
Radoslava Juračková

VIDEO: Olympionička, která má i OnlyFans, oslavila bronzovou medaili netradičním způsobem. Zatwerkovala na kamery

VIDEO: Olympionička, která má i OnlyFans, oslavila bronzovou medaili netradičním způsobem. Zatwerkovala na kamery
Zdroj: Cameron Spencer/Getty Images
SPORT LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2024 OLYMPIJSKÉ HRY PAŘÍŽ 2024
Uložit Uložené

Své zemi vybojovala medaili v této disciplíně po 112 letech.

Kanaďanka Alysha Newman závodila na olympijských hrách v Paříži ve skoku o tyči. Její výkon zajistil Kanadě bronzovou medaili a svůj úspěch oslavila twerkováním hned po skoku . Kromě sportu se živí také vytvářením obsahu pro platformu OnlyFans.

Doporučeno
Lukáš a Viktorie mají otevřené manželství. „Jednou jsem měl pocit, že začínám chovat city k někomu jinému“ Lukáš a Viktorie mají otevřené manželství. „Jednou jsem měl pocit, že začínám chovat city k někomu jinému“ 9. srpna 2024 v 7:00

Získání bronzu v této disciplíně je obrovským úspěchem nejen pro sportovkyni, ale také pro celý národní tým. Ten na sociální síti X (dříve Twitter) upozornil, že naposledy se národnímu týmu podařilo získat medaili v tomto sportu v roce 1912. Newman se tehdy podařilo skočit do výšky 4,85 metru.

Fanoušci tohoto sportu se ohledně jejího tance dělí na dva tábory. Jedni její chování kritizují, druzí se jí zastávají. „Tyhle komentáře jsou ubohé, nechte někoho, kdo čtyři roky tvrdě pracoval, ať se baví,“  napsal jeden z fanoušků sportovkyně.

Doporučeno
Dubajská princezna se s manželem rozešla přes Instagram, odkazovala na praktiku talaq. Co to znamená v muslimské zemi? Dubajská princezna se s manželem rozešla přes Instagram, odkazovala na praktiku talaq. Co to znamená v muslimské zemi? 9. srpna 2024 v 11:00
Domů
Sdílet
Diskuse