Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2024 v 15:30
Čas čtení 0:49
Ella Petrová

Tvůrci seriálového Dahmera přichází s pokračováním. Bude o „monstrech“ Menendezových

Tvůrci seriálového Dahmera přichází s pokračováním. Bude o „monstrech“ Menendezových
Zdroj: Wikimedia Commons
FILMY A SERIÁLY KRIMI SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Další dávka true crime je tu. Víš, čeho se dopustili bratři Menendezovi?

Netflix přichází s druhou sérií seriálového hitu Monstrum. Premiéry se dočkáme už 19. září. Tentokrát půjde o Příběh Lylea a Erika Menendezových a budeme sledovat, jak se dopustili brutálního zločinu, jehož soudní proces v 90. letech sledoval celý svět.

True crime sám o sobě vyvolává děsivé pocity. Člověka u filmových zpracování reálných zločinů vždy napadne, jak něco takového mohl někdo spáchat? U tohoto případu si to řekneš tím spíš. Bratři Menendezovi totiž zavraždili své rodiče.
 
Druhá řada následuje po úspěšné sérii Monstrum – Příběh Jeffreyho Dahmera, což byl jeden z nejznámějších sériových vrahů. Za více než deset let zavraždil sedmnáct mladých hochů a mužů.
 
Lylea a Erika Menendezovi si mají zahrát Alexander Chavez a Cooper Koch, zatímco José a Mary Louise „Kitty“ Menendez ztvární Javier Bardem a Chloë Sevigny. Seriál by měl zdokumentovat události kolem osudné noci i motivy, jež bratry vedly k tomuto brutálnímu činu.
 
U soudu dvojice uvedla jako důvod svého činu léta sexuálního, emocionálního a fyzického zneužívání. Obžaloba však tvrdila, že to udělali jen proto, aby získali svůj podíl na rodinném jmění. Nakonec byli oba bratři odsouzeni na doživotí bez možnosti podmínečného propuštění. Svůj trest si stále odpykávají a nadále trvají na svém tvrzení. Netflix zatím odtajnil jen krátké video s oznámením data premiéry. 

Domů
Sdílet
Diskuse