Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2024 v 11:33
Čas čtení 0:46
Anna Vondráková

Oblíbený seriál Ted Lasso se vrací. Dočká se čtvrté série

Oblíbený seriál Ted Lasso se vrací. Dočká se čtvrté série
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY APPLE NEJLEPŠÍ SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY WARNER BROS.
Uložit Uložené

V pokračování by se mělo objevit i původní obsazení, v komedii tak opět zazáří například Hannah Waddingham, Brett Goldstein i Jeremy Swift.

Na obrazovky se nejspíš vrátí i představitel hlavní role Jason Sudeikis, společnosti Apple a Warner Bros. totiž už v minulosti uvedly, že bez jeho svolení nebudou v natáčení pokračovat. Herec původně příběh koncipoval tak, aby mu stačily tři série, dveře za seriálem ale definitivně nezavřel a třetí sérii nikdy oficiálně neoznačil za poslední.

Doporučeno
Ve věku 76 let zemřel český herec Karel Heřmánek známý například z pohádky S čerty nejsou žerty Ve věku 76 let zemřel český herec Karel Heřmánek známý například z pohádky S čerty nejsou žerty 25. srpna 2024 v 9:23
Doporučeno
První dojmy z hraní World of Warcraft: The War Within. Po delší době je hlavním tahákem zase příběh První dojmy z hraní World of Warcraft: The War Within. Po delší době je hlavním tahákem zase příběh 24. srpna 2024 v 11:01
Doporučeno
Rapper Řezník dotočil nový film. Prozradil, o čem bude Rapper Řezník dotočil nový film. Prozradil, o čem bude 23. srpna 2024 v 11:42

Možnost návratu nastínil CEO společnosti Warner Bros Channing Dungey už v lednu. „Když jste se díváte na finále, je tam trochu prostoru, který by se dal v případě potřeby využít,“ řekl.„Tečku bych za touto větou ještě nedělal. Ted Lasso je stále velmi oblíbený,“ dodal.

Ted Lasso
Zdroj: Apple TV+

Seriál, který už mimo jiné získal neuvěřitelných 13 cen Emmy, vypráví příběh trenéra univerzitního fotbalu z Kansasu, který je najat jako trenér profesionálního fotbalového týmu v Anglii, přestože nemá s trénováním fotbalu žádné zkušenosti.

Anketa:
Jsi rád*a, že se Ted vrátí?
Jooo, chyběl
Ne, vždyť udělali tak dojemný konec...
Jooo, chyběl
88 %
Ne, vždyť udělali tak dojemný konec...
12 %

Jen pro připomenutí, ve finále třetí sezóny se postavy Keeley a Rebecca potenciálně staly partnerkami nového podniku, ženského týmu AFC Richmond. Šťastného konce se dočkaly i ostatní hlavní postavy, včetně Teda, který naposledy trénoval svého syna na fotbalovém hřišti v Kansasu. Jak na příběh čtvrtá série, jejíž produkce by měla začít na začátku roku 2025 naváže, se teprve ukáže.

Domů
Sdílet
Diskuse