Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2024 v 8:25
Čas čtení 0:57
Ella Petrová

Anya Taylor-Joy prozradila, jaká je její vysněná Disney role

Anya Taylor-Joy prozradila, jaká je její vysněná Disney role
Zdroj: Getty Images
FILMY A SERIÁLY ANYA TAYLOR-JOY DISNEY NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

K jaké Disney postavě by se Anya Taylor-Joy hodila?

Herečka prozradila, že nejraději by si zahrála Elsu z Ledového království. Všichni asi musíme uznat, že na ni by se herečka díky svému vzhledu naprosto hodila. Takže pokud jednou bude oblíbený animovaný muzikál zfilmovaný, Anya Taylor-Joy už teď hlásí, že se velmi ráda bude ucházet o hlavní roli. Informoval o tom server Deadline.

Doporučeno
Mrkni na první ukázku k Ledovému království 3. Kdy film uvidíme? Mrkni na první ukázku k Ledovému království 3. Kdy film uvidíme? 12. srpna 2024 v 13:30

Populární herečku známe například z Dámského gambitu, kde si zahrála hlavní roli Beth Harmon, nebo z letošního filmu Furiosa: Sága Šíleného Maxe. Kdyby se role Elsy objevila v její filmové databázi, byla by to bomba. Vyloženě by jí totiž seděla.
 
„Opravdu chci dělat muzikál, protože jsem trochu příliš posedlá svou současnou prací. Miluji výzvu plnit nemožné úkoly. Myslím, že je to pro mě neuvěřitelně motivující, takže představa, že bych mohl zpívat, tančit a hrát zároveň, je pro mě opravdu vzrušující,“ uvedla v rozhovoru pro Vogue Hong Kong.
 

ledové království
Zdroj: The Walt Disney Company/propagační materiál


Také dodala, že by chtěla dětem svých sourozencům říct, že hraje Elsu. „Myslím, že Ledové království by bylo skvělé. Házet kostky ledu rukama může být hodně zábavné. A stanete se i oblíbenci na každé dětské narozeninové oslavě. Všichni moji sourozenci už mají děti a vím, že by byly nadšené, kdyby mohly říct: ‚Moje teta je Elsa.‘ To by bylo skvělé!“

Doporučeno
Tohle je 10 nej filmů, které nás letos v kinech ještě čekají Tohle je 10 nej filmů, které nás letos v kinech ještě čekají 2. září 2024 v 10:00

O hrané verzi Ledového království se diskutuje velmi často, studio Disney bohužel nikdy nepotvrdilo plány na natočení takového filmu. V současné době se zaměřuje na třetí a čtvrtý díl animované franšízy, přičemž díl číslo tři by měl vyjít v roce 2027.

Domů
Sdílet
Diskuse