Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2024 v 18:13
Čas čtení 0:52
Anna-Marie Hanzlíková

Doják s Florence Pugh je označován za nejkrásnější romantiku roku. Co diváci vyzdvihují?

Doják s Florence Pugh je označován za nejkrásnější romantiku roku. Co diváci vyzdvihují?
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY FLORENCE PUGH
Uložit Uložené

Florence Pugh a po boku jako její partner Andrew Garfield, kterého znáš třeba z filmů o Spider-Manovi. Drama We Live In Time už mohli vidět šťastlivci na festivalu v Torontu, zanedlouho i v San Sebastianu. A podle ohlasů tě tahle vztahovka prý dostane.

Informovalo o tom třeba The Variety. Podle jejich recenze jde o vykreslení náročného vztahu, kde dvojice musí překonat řadu překážek.

A tak sledujeme seznámení s rodinou toho druhého, žádost o ruku, rodičovství, rozvod, diagnózu rakoviny a tak dále. Fór filmu, jak už název napovídá, je v tom, že tyhle události nesledujeme ve zmíněném pořadí.

Doporučeno
Druhá série Rings of Power: Je Sauron nesmrtelný, nebo opravdu zemřel na začátku Pána prstenů a jakou skutečnou moc mají prsteny? Druhá série Rings of Power: Je Sauron nesmrtelný, nebo opravdu zemřel na začátku Pána prstenů a jakou skutečnou moc mají prsteny? 4. září 2024 v 13:00
Doporučeno
Internet dobývá ošklivý kůň z filmu s Florence Pugh. Tohle jsou nejlepší memes Internet dobývá ošklivý kůň z filmu s Florence Pugh. Tohle jsou nejlepší memes 16. srpna 2024 v 16:31
Doporučeno
Z ukázky na nový horor ti bude běhat mráz po zádech. Po Neviditelném se do kin vrací další legendární monstrum Z ukázky na nový horor ti bude běhat mráz po zádech. Po Neviditelném se do kin vrací další legendární monstrum 7. září 2024 v 11:47

Ohlasy na X (Twitteru) z Toronta ale naznačují, že je na co se těšit. „We Live In Time je úžasný. Andrew Garfield a Florence Pugh jsou spolu krásný a silný pár. John Crowley natočil skutečně úchvatný film o křehkosti a jedinečnosti života. Je to jeden z nejlepších filmů roku, který si nesmíte nechat ujít. Skutečně výjimečný,“ nešetřil chválou kanadský kritik Daniel z The Movie Podcast. Film měl americkou premiéru právě na kanadském filmovém festivalu. V Evropě ho jako první uvidí ve španělském San Sebastianu už za pár dní.

„Jen málokterý herec má tak účinný výraz smutného obličeje jako Andrew Garfield. Je manipulativní. Je lítostivý. Garfield a Pugh jsou natolik okouzlující, že jsem se s tím smířil. Tohle skuteční herci dokážou i se sentimentálním dramatem,“ vyzdvihl hlavně herecké výkony filmař Brian Tallerico. 

Datum české premiéry zatím není známé. Do ostatních evropských zemí ale dorazí zkraje příštího roku, například podle informací Variety britská premiéra bude 1. ledna, ta španělská o dva dny později.

Domů
Sdílet
Diskuse