Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2024 v 13:38
Čas čtení 0:45
Magdalena Trajerová

Arnold Schwarzenegger se projížděl Prahou na kole. Fotku s ním ulovil i Kluk s kamením

Arnold Schwarzenegger se projížděl Prahou na kole. Fotku s ním ulovil i Kluk s kamením
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ARNOLD SCHWARZENEGGER PRAHA
Uložit Uložené

Legendární herec Arnold Schwarzenegger je v Praze. Fotku s ním ulovil i youtuber Kluk s kamením.

Představitel Terminátora se v doprovodu svých dvou bodyguardů projížděl na kole po pražských ulicích. Vychutnal si i kafe na zahrádce jedné z pražských kaváren. Fanouškům, kteří na něj čekali před hotelem, ochotně pózoval na fotku.

Jedním z nadšenců byl i youtuber Kluk s kamením, který se proslavil převážně svou dětskou scénkou v pořadu Ano šéfe. „Tak vážení přátelé, tohle je můj životní sen a já jsem ho chytl. Tak ochotného člověka jsem fakt dlouho neviděl,“ napsal na Instagram.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ondra Václav Untermuller (@klukskamenim)

Schwarzenegger přiletěl do Prahy v sobotu. V Česku by měl natáčet pro Netflix novou řadu akčního komediálního seriálu Fubar, v níž ztvárňuje agenta CIA, který se chystá do důchodu. Natáčet by se mělo převážně v ulicích Starého města.

Nejedná se o jeho první návštěvu Prahy. Projížďku na kole našim hlavním městem absolvoval již v roce 2015, kdy k nám přijel natáčet reklamu. Tentokrát ale již oblékl i kompresní podkolenky, které zajišťují lepší krevní oběh. Potýká se totiž s dlouhodobými problémy se srdcem.

Domů
Sdílet
Diskuse