Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
10. října 2024 v 17:31
Čas čtení 0:39
Magdalena Trajerová

Do kina na Lásku nebeskou? V kombinaci se živým orchestrem si to nesmíš nechat ujít

Do kina na Lásku nebeskou? V kombinaci se živým orchestrem si to nesmíš nechat ujít
Zdroj: Universal Pictures US
FILMY A SERIÁLY FILM VÁNOCE
Uložit Uložené

Filmová vánoční klasika Láska nebeská se vrací na velké plátno. Nebude to ale jen tak. V pražském Kongresovém centru ji k tomu doprovodí šedesátičlenný živý orchestr.

Kdo by neznal ikonickou scénu, kdy Mark Juliet vyznává lásku prostřednictvím vět napsaných na ceduli, zatímco nic netušící manžel kouká o patro výš z gauče na televizi. A teď si představ, že ti k tomu navíc hraje živý orchestr. Příběhu o lásce, přátelství a duchu Vánoc to dodá zcela nový rozměr.

Doporučeno
Nejlepší true crimes, které teď najdeš na Netflixu ve stylu Dahmera a Menéndezových Nejlepší true crimes, které teď najdeš na Netflixu ve stylu Dahmera a Menéndezových 10. října 2024 v 13:00

Loni tahle klasika oslavila dvacet let, vyčpělá ale rozhodně ještě není. Romantická komedie Láska nebeská vypráví několik vzájemně propojených příběhů. V hlavních rolích hrají Hugh Grant, Liam Neeson, Keira Knightleyová a Emma Thompsonová, jejichž postavy se setkávají a osudy se proplétají během vánočního období.

„Jsme nadšeni, že můžeme nabídnout takto výjimečnou akci. Spojení kultovního filmu a živé hudby v předvánočním čase vytvoří neopakovatelnou atmosféru, která nadchne všechny fanoušky,“ Tomáš Snášel z pořadatelské agentury Mafia Records.

Speciální promítání se koná v pražském Kongresovém centru v sobotu 7. prosince. Film se bude vysílat s českým dabingem. Základní vstupenky začínají na 890 korunách. K dispozici jsou i VIP a Ultra VIP lístky, za ty už si ale připlatíš.

Domů
Sdílet
Diskuse