Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 22. října 2024 v 10:58
Čas čtení 1:12
Veronika Ábelová

Nový Venom má za sebou premiéru. Na sociálních sítích se objevily první recenze

Nový Venom má za sebou premiéru. Na sociálních sítích se objevily první recenze
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM MARVEL
Uložit Uložené

Třetí a také poslední film Venom se objeví v českých kinech už 24. října. Snímek už má ale za sebou světovou premiéru v New Yorku a na sociálních sítích se objevily první reakce.

Trojici filmů uzavře letos poslední snímek s názvem Venom: Poslední tanec. V očekávaném snímku opět zazáří Tom Hardy v roli Eddieho Brocka, který je spojen s mimozemským symbiontem zvaným Venom. Ve filmu se dále objeví Stephen Graham a Juno Temple.

Oblíbená série si zvolila datum premiéry opět v halloweenském čase, což se osvědčilo už v minulých letech. První díl si totiž vydělal celosvětově přes 850 milionů dolarů a druhý díl potom překročil hranici 500 milionů. Po premiéře v New Yorku, která se konala toto pondělí, začali diváci sdílet své první dojmy z filmu. „Venom: Poslední tanec je nejlepší z filmů Venom,“ napsal jeden z fanoušků filmu na X.

Snímek tentokrát bude sledovat cestu Eddieho a Venoma, kteří se snaží najít super lidi a zároveň utíkají před entitami z Venomovy domovské planety. Během své cesty objeví temnotu, která ohrožuje celý vesmír. Objeví se také Xenofág, který se snaží Venoma zničit. Podle diváků na sociálních sítích se jedná o epické a emocemi nabité finále celé trilogie.

Doporučeno
Toxikologické výsledky ukázaly, že Liam Payne měl v krvi růžový kokain Toxikologické výsledky ukázaly, že Liam Payne měl v krvi růžový kokain 22. října 2024 v 11:52

„Obrovské epické a emoční finále! Tom Hardy do toho dává všechno a Sony nikdy nebylo lepší,“ napsal jeden z fanoušků a dodal, že se podle něj jedná o jeden z nejlepších komiksových filmů všech dob. Další fanoušek zase prchajícího Venoma a Eddieho přirovnal k dvojici Thelmy a Luisy. „Je to z velké části zábavný výlet Venoma a Eddieho, kteří žijí své uprchlické sny Thelmy a Luisy, včetně karaoke v autě a záchrany psa,“ sdílel na platformě X.

Na nový snímek se v Česku můžeš těšit od 24. října.

Domů
Sdílet
Diskuse