Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
22. října 2024 v 15:49
Čas čtení 0:46
Veronika Ábelová

V novém filmu Christophera Nolana bude hrát Tom Holland

V novém filmu Christophera Nolana bude hrát Tom Holland
Zdroj: Marvel Studios/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY CHRISTOPHER NOLAN
Uložit Uložené

Vypadá to, že Tom Holland si od natáčení příští rok neodpočine. Čeká ho totiž čtvrtý díl Spider-Mana a pravděpodobně by se měl objevit i v Avangers: Doomsday. K tomu mu přibyl zatím tajný projekt oscarového režiséra.

Christopher Nolan chystá další projekt, který má datum vydání 17. července 2026. O distribuci se postará Universal Pictures, se kterým Nolan spolupracoval i na Oppenheimerovi.

O čem film bude, je zatím přísně tajné. Magazín The Hollywood Reporter ale uvedl, že by se děj neměl odehrávat v současnosti. V novém snímku se objeví Matt Damon, který s Nolanem spolupracoval na Oppenheimerovi a Interstellaru. Tom Holland bude pod režií Nolana poprvé.

Doporučeno
Nový „Oppenheimer“ bude Marťan! Další film Christophera Nolana přijde v létě 2026 Nový „Oppenheimer“ bude Marťan! Další film Christophera Nolana přijde v létě 2026 10. října 2024 v 7:42

K novému projektu napsal scénář sám Nolan a na produkci se podílí společně se svou manželkou Emmou Thomas v rámci jejich společnosti Syncopy. Nolanův zatím největší režisérský počin Oppenheimer celosvětově vydělal 976 milionů dolarů a byl oceněn Oscarem za nejlepší film i režii. I proto je Nolanův nový režijní počin horce očekávanou novinkou.

Tom Holland skončil účinkování v inscenaci Romeo a Julie v londýnském West Endu a příští rok se chystá točit Spider-Mana 4. Nedávno se v podcastu Rich Roll Podcast rozpovídal o scénáři k očekávanému pokračování pavoučího superhrdiny.

„Četl jsem ho před třemi týdny a opravdu mě to nabudilo. Se Zendayou jsme si sedli a četli ho společně a chvílemi jsme poskakovali po obýváku, jako by to byl skutečný film hodný respektu fanoušků,“ sdělil.

Doporučeno
Tom Holland promluvil o Spider-Manovi 4, společně se Zendayou už četl scénář. Co o něm říká? Tom Holland promluvil o Spider-Manovi 4, společně se Zendayou už četl scénář. Co o něm říká? 19. října 2024 v 11:21
Domů
Sdílet
Diskuse