Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2016 10:20
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Jägermeister hledá komunikativní studentky, které se nebojí nových zkušeností. Jsi jedna z nich?

REFRESHER
Uložit Uložené

Jedna z nejrychleji rostoucích značek na českém trhu nyní hledá ženské posily.

Ambiciózní a progresivní Jägermeister hledá nové a zajímavé lidi, kteří jsou ochotni cestovat a pohybovat se v neznámém prostředí. Pokud jsi mladá, atraktivní a komunikativní studentka, jsi tím nejvhodnějším kandidátem. Pokud jsi ve společnosti někdy i významných osobností jako ryba ve vodě, práce pro tebe bude zábavou a zároveň i životním stylem. V rámci své práce budeš cestovat po celé České republice, a tudíž bude potřeba řidičského oprávnění skupiny B, jelikož usedneš do exkluzivního BEETS auta.

Jägermeister hledá komunikativní studentky, které se nebojí nových zkušeností. Jsi jedna z nich?

Jestliže tě nabídka zaujala a dokážeš se nadchnout pro věc, stačí zaslat životopis, fotku, která tě charakterizuje, instagramové video v délce 15 sekund na téma „Nepřestávejte lovit!“ a nakonec jednu větu, proč bys měla právě ty být tou správnou kandidátkou.

Vše je potřeba zaslat do 14. 2. na e-mailovou adresu [email protected]. Do zprávy vepiš předmět „Jägermeister BEETS –výběrové řízení“ a jsi už jen krůček od perspektivního kolektivu plného mladých lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse