Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2017 19:13
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Celý svět Game of Thrones se spojil, aby sesadil Lannistery z trůnu. Užijte si epický trailer pro 7. sérii s draky a záběry na válku o všechno

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Debutový trailer pro 7. sérii Game of Thrones se nese v duchu války, sexu a draků.

Tak, jak jsme včera předpokládali, se dnes také stalo. Čekali jsme ho sice o něco později, ale debutový trailer pro 7. sérii Game of Thrones dorazil téměř dva měsíce před premiérou její první epizody. Jak se můžete sami přesvědčit, je plný záběrů na zasněženou krajinu, krví zalité pláně Westerosu, draků, sexu a oblíbených postav. Vidíme Jona, který drží Baelishe pod krkem (očividně se mezi Sansou a Jonem bude snažit vytvořit jakési intriky), ale také sebevědomou Cersei, která si sice uvědomuje, že proti posledním žijícím Lannisterům stojí snad každá armáda Westerosu, odmítá však připustit, že by mohla prohrát. 7. série bude jednoduše velkolepá a my se jí už nemůžeme dočkat. Všechny podstatné informace o ní najdete v tomto vlákně a my na závěr už jen připomínáme, že se bude skládat ze 7 částí, přičemž tu první HBO odpremiéruje už 16. července.

Domů
Sdílet
Diskuse