Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2017 20:50
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Za kolik se prodávají nové Yeezy a znají jejich kupci vůbec tvorbu Kanyeho Westa? (Video)

REFRESHER ADIDAS
Uložit Uložené

Nové barevné provedení, nové šílenství ohledně tenisek od adidasu ve spolupráci s Kanye Westem.

Koupíš věc za pět tisíc a ještě ten samý den ji prodáš za čtyřnásobek. To je naprosto pravděpodobná situace, pokud se ti podaří ulovit limitované tenisky Yeezy Boost, které v rozličných intervalech prezentuje adidas ve spolupráci s Kanye Westem.

Footshop se jako partner adidasu již tradičně k několika desítkám kusům nového barevného provedení dostal. Losování probíhalo v sobotu odpoledne a zúčastnilo se ho zhruba 700 nadšenců, kteří toužili pár tenisek získat.

Takzvaný raffle probíhá tak, že každý zájemce o koupi oskenuje QR kód, je mu přiřazeno ID a čeká, zda bude vylosován. V případě, že se tak stane, nakráčí před pokladnu s kartou, tenisky za 5 990 Kč zaplatí a už je jen na něm, zda si relativně vzácný kousek nechá, nebo ho s vidinou zisku předá někomu, komu nedělá problém vysolit několikanásobek pořizující ceny.

My jsme na místo vyrazili s kamerou a Andreou, abychom zjistili, zda se nedočkaví jedinci účastní z důvodu rychlého přivýdělku, nebo je opravdu tvorba Kanyeho zajímá a tenisky si nechají.

Domů
Sdílet
Diskuse