Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2018 1:59
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

První díl 6. série Prison Break již má svůj scénář! Vrátí se i Michael Scofield a Lincoln Burrows?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vývoj nedávno oznámené série postupuje rychleji, než bychom zpočátku očekávali.

Zdá se, že šestá série populárního Prison Break je pro Fox velkou prioritou. Někdejší zvěsti se proměnily na oficiální potvrzení a než jsme se nadáli, hlavní tvůrce seriálu P. T. Scheuring dokončil scénář k pilotní epizodě.

Kromě toho v nedávné době prezident studia Fox Michael Thorn fanouškům prozradil, že pokud by neměli Wentworth Miller (Michael Scofield) a Dominic Purcell (Lincoln Burrows) v době natáčení žádné námitky, jejich návrat do nové sezóny je téměř jistý.

A vzhledem k jejich postoji k pokračování se tato možnost zdá v současné době vysoce pravděpodobná. Otevírat šampaňské však budeme samozřejmě až když se herci či tvůrci k tématu vyjádří se stoprocentní jistotou.

Co byste mimochodem říkali na opětovné setkání s Mahonem, kterého si zahrál William Fichtner? Tato možnost totiž také připadá v úvahu. Podle Paula T. Scheuringa by se do seriálu mohla jeho postava vrátit s 50 až 150% pravděpodobností. Smysl pro humor Scheuringovi zjevně nechybí.

Domů
Sdílet
Diskuse