Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2018 23:20
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Z Interview s upírem se stane seriál! Dočkáme se pokračování příběhu, nebo úplně jiných postav?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po dlouhých letech nejistoty zakotvila seriálová adaptace The Vampire Chronicles na streamovací stanici Hulu.

Věříme, že mnozí z vás patří mezi fanoušky filmové verze knižní předlohy od spisovatelky Anne Rice se stejnojmenným názvem Interview s upírem (1994). Kultovní román a později i kultovní snímek zaznamenaly za mnoho let u čtenářů a filmových diváků velké uznání.

V hlavních rolích se ve filmu objevily hollywoodské hvězdy jako Tom Cruise, Brad Pitt, Kirsten Dunst a Antonio Banderas. Každý z nich si v hororovém fantasy dramatu od irského režiséra Neila Jordana zahrál postavu jednoho z upírů.

Ti se se svou nesmrtelností vyrovnávají velmi odlišným způsobem, přičemž z celé dějové linie vyčnívá zejména Louis (Brad Pitt) a jeho utrápený náhled na svět „po smrti“.


Z Interview s upírem se stane seriál! Dočkáme se pokračování příběhu, nebo úplně jiných postav?
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Universal Pictures a Imagine Entertainment se podařilo v roce 2014 získat filmová práva, ale 2 roky na to z celého projektu sešlo. Spisovatelka Anne Rice ale oznámila, že se svým synem plánuje místo filmové série okusit seriálové vody.

Čerstvou zprávou, která autorčině snaze přináší nový vítr do plachet, je usazení pod ochranná křídla stanice Hulu (The Handmaid's Tale).

Knižní série upírského světa z pera Anne Rice, The Vampire Chronicles, se může k dnešnímu dni pyšnit rovnými jedenácti publikacemi, a tak můžeme jen hádat, do kterého příběhu se plánují tvůrci zpočátku obout.

Už dnes je ale jisté, že herci z původního filmu se nevrátí. Možná se však dočkáme přeobsazení jejich postav. Co byste si nejvíce přáli vy?


Domů
Sdílet
Diskuse