Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2018 10:11
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Iron Fist přebírá po Daredevilovi žezlo ochránce New Yorku. První ukázka 2. série je nabitá akcí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Můžeme v druhé sérii Iron Fista očekávat změnu k lepšímu?

Danny Rand (Iron Fist) přijal Daredevilův požadavek a stal se hlavním ochráncem New Yorku. Do města se v druhé sérii vrací i Dannyho starý přítel Davos, ale tentokrát se představí v roli padoucha. Role Iron Fista je však jasná. Bránit město proti jakémukoliv narušiteli a za jakoukoliv cenu.

První série Iron Fista nebyla úplným propadákem, slízla si kritiku za pomalejší tempo, méně výrazný obsah a dokonce i za neprofesionální provedení bojové choreografie – zejména ze strany Finna Jonese. I z toho důvodu se musel herec před natáčením druhé série podrobit několikaměsíčnímu výcviku v rámci bojových umění.

A jak vidíme v ukázce níže, tak trénování se zřejmě vyplatilo. Kvůli krátkosti teaseru však zatím nemůžeme říci, zda v 2. sérii dojde k nápravě chyb předchozích částí. Ostatně, posuďte sami.

Po jeho boku se opět objeví Jessica Henwick hrající Iron Fistovu přítelkyni Collen Wing. Své role by si měli zopakovat i Tom Pelphrey (Howard), Jessica Stroup (Joy Meachum), Rosario Dawson (Claire Temple) a Sacha Dhawan (Davos).

Z nových herců bychom se měli setkat s Alice Eve (zatím neznámá role) a skok od Lukea Cage k druhé sérii Iron Fist si udělá Simone Missick alias Misty Knight. Druhé série se z pozice showrunnera místo Scotta Bucka ujal Raven Metzner (scénář Elektra, producent Falling Skies, Heroes Reborn, Ospalá díra).

Streamování nových částí je naplánováno na 7. září 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse