Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2018 11:14
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Honor představil kopii AirPodů za poloviční cenu. S FlyPods hlasovým pokynem odemkneš telefon

TECH
Uložit Uložené

Honor je poměrně silným hráčem v technologiích. Vyjde mu to i s jejich novinkou?

Honor představil nová bezdrátová sluchátka a už při prvním pohledu vám dojde, že se designéři patrně inspirovali v AirPodech od Applu.

Nicméně to nemusí nutně znamenat, že by měly být špatné. Svým barevným provedením navíc působí příjemně. Honor nabídne hned tři varianty – modrou, bílou a červenou.

Jmenují se FlyPods a dle očekávání fungují na principu Bluetooth, zde ve verzi 5.0. Jsou voděodolné se stupněm IP54, stejně jako s Apple AirPody je možné s nimi sportovat, pot jim totiž neuškodí.

Honor představil kopii AirPodů za poloviční cenu. S FlyPods hlasovým pokynem odemkneš telefon
Zdroj: HiHonor.com

Sluchátka zvládají základní gesta pro přijetí telefonních hovorů, kontrolu hudebních přehrávačů a ovládání hlasového asistenta, kterým je u Honoru YoYo.

O výdrž se postará baterie o kapacitě 420 mAh, která by teoreticky měla vydržet na 3 hodiny hraní, s nabitím z pouzdra pak dalších 20 hodin. To lze nabíjet pomocí USB-C kabelu nebo jakékoliv bezdrátové nabíječky.

Bezpečnost za příplatek

Zároveň Honor představil i verzi FlyPods Pro. Ty v sobě mají technologii BoneID. Slouží k rozeznání hlasu a například odemčení telefonu nebo provádění plateb.

Pozitivní na tom všem je, že se Honor nechal inspirovat pouze v designu, ne ceně. Honor FlyPods vás při uvedení na trh vyjdou na zhruba 2 600 Kč (100 eur) a ve verzi Pro na 3 200 Kč (125 eur). Do prodeje dorazí 16. listopadu.

Domů
Sdílet
Diskuse