Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. ledna 2019 18:55
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Policie ČR zveřejnila fascinující letecké záběry ohňostrojů nad Prahou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jak oslavovali příchod Nového roku Pražané? To zachytila policejní kamera z výšky.

Oslavy příchodu roku 2019 jsou za námi, a tak lidem nezbývá nic než hodit za hlavu strasti z roku uplynulého, zlepšit svůj život novoročními předsevzetími a pořádně se vyléčit z následků bujarého Silvestra. 

Že byly silvestrovské oslavy tentokrát pořádně divoké, dokazuje i podívaná v oblacích nad hlavním městem. Policie České republiky totiž zveřejnila fascinující letecké záběry, z nichž je patrné, že nejen nad hlavami návštěvníků Prahy se o půlnoci objevilo fascinující světelné divadlo – celé město z výšky a jako na dlani se vykreslilo i těmto policistům, jež dohlíželi na bezproblémový průběh oslav.

Pro přítomné diváky jsou sice ohňostroje výbornou podívanou, ale také nebezpečnou, kvůli které trpí nejen zvířata. Co všechno ohňostroje zapříčiňují a jaké ohrožení představují pro životní prostředí, to se dozvíš v tomto článku

Domů
Sdílet
Diskuse