Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. února 2019 13:29
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Pes učící se být kočkou chodí po klávesnici a rozlévá kávu na notebook. Tajný život mazlíčků 2 opět pobavil

Pes učící se být kočkou chodí po klávesnici a rozlévá kávu na notebook. Tajný život mazlíčků 2 opět pobavil
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Gidget se učí, jak být správnou kočkou.

Co dělají naši domácí mazlíčci, když se právě nedíváme? Možná uvažují nad tím, že by si vyzkoušeli život jiného zvířete. Pejsek Gidget se například v nejnovějším traileru pro Tajný život mazlíčků 2 učí od své kamarádky Chloe chovat jako kočka.

Kočka je elegantní a při pohybu ladně vlní ocasem. Na druhé straně se s radostí nacpe i tam, kam vůbec nepatří, čímž nejednou nadělá svým majitelům velké nepříjemnosti. Chození po klávesnici a následné vylití kávy na notebook je jen jedním z mnoha příkladů.

Z party zvířat pokračování Tajného života mazlíčků kromě Chloe a Gidgeta uvidíme i zajíce Snowballa, psa Maxe či fenku Daisy. O různorodé postavy tedy rozhodně nebude nouze.

Hlasy zvířecím hrdinům do filmu propůjčili herci jako Patton Oswalt (při dabování Maxe nahradil komika Louise C. K.), Kevin Hart, Jenny Slate, Eric Stonestreet, Ellie Kemper, Lake Bell, Dana Carvey, Hannibal Burress či Bobby Moynihan. Podle IMDb bychom ale měli ve snímku zaslechnout i Harrisona Forda.

Z trailerů působí druhý díl Mazlíčků poměrně humorně, a tak věříme, že se podobně zabavíme i na velkém plátně. Naději mimo jiné dodává jméno režiséra Chrise Renauda, který se v minulosti postaral o první dvě části animáku Já, padouch. Do našich kin se Tajný život mazlíčků 2 dostane 20. června 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse