Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2019 12:40
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Rozvážková služba Wolt od dnešního dne doručuje jídlo i v Brně

GASTRO BRNO WOLT
Uložit Uložené

Wolt se rozrostl o další město.

Na poli rozvážkových služeb s jídlem je v Česku nejsilnějším hráčem rozhodně společnost DámeJídlo. Minulý rok k ní přibyli další dva konkurenti, kteří se zuby nehty snaží získat zákazníky pomocí velmi častých slev a výhodných akcí. Řeč je o Uber Eats, jenž je odnoží společnosti Uber, a finském startupu Wolt.

Wolt až doposud fungoval pouze v Praze a od dnešního dne se jeho pole působnosti rozrůstá i do Brna. Jedná se tak v pořadí o 39. město, kde Wolt provozuje svoje služby.

Pro začátek máte na výběr z 35 restaurací, u kterých Wolt slibuje dodání již za 30 minut, s cenou rozvozu začínající na 39 korunách. Počet restaurací se bude samozřejmě postupně rozšiřovat, takže pokud tam není tvoje nejoblíbenější, určitě se časem dočkáš.

Pokud jsi z Brna, tak tě určitě zajímá, kam aktuálně bude Wolt jídlo dovážet. Dle oficiálních informací do centra, Nových sadů, Veveří, Ponavy, části Králova Pole a Štýřic. 

Domů
Sdílet
Diskuse