Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2019 13:36
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Děsivý trailer pro nový horor od Stephena Kinga odhaluje Řbitov zvířátek, kde ožívá vše mrtvé

Děsivý trailer pro nový horor od Stephena Kinga odhaluje Řbitov zvířátek, kde ožívá vše mrtvé
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kdo je pochovaný na řbitově zvířátek, dlouho na něm nepobude.

Filmová adaptace knižní předlohy Kingova hororu Pet Sematary se dočká své novodobé verze. Stejnojmenný snímek z roku 1989 natočila režisérka Mary Lambert, a i když popravdě nepatří mezi nejlepší zfilmované kingovky, dozajista bychom mohli jmenovat i horší výtvory.

Například můžeme zmínit pokračování z roku 1992, které bylo jednoznačným propadákem. Pet Sematary s Jasonem Clarkem, který si nedávno zahrál v na Oscara nominovaném dramatu First Man, se ale pokusí pověst tohoto staršího hororu napravit.

Z upoutávky lze snadno vyvodit, že se děj snímku ani v tomto případě od knižní verze nebude příliš lišit. Louis Creed (Jason Clarke) se se svou rodinou přestěhuje na americký venkov, který na první pohled působí celkem klidným dojmem.

Nedaleko od nich se ale nachází řbitov zvířátek. Na tomto místě si kdysi děti vybudovaly malý hřbitov, kde zakopávaly své domácí mazlíčky. Označily ho tabulkou Pet Sematary (jde o chybnou formu slova cemetery, a proto český distributor nazval film Řbitov zvířátek).

Kromě Jasona Clarka si hlavní postavy ve snímku zahrají John Lithgow, Amy Seimetz nebo Jeté Laurence. Scénář napsalo duo Jeff Buhler (The Prodigy) a David Kajganich (Suspiria). Česká premiéra je naplánována na 11. dubna 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse