Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2019 14:42
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Eleven si v debutovém traileru 3. série Stranger Things užívá letní zábavu a čelí hrůzám ze světa Upside Down

Eleven si v debutovém traileru 3. série Stranger Things užívá letní zábavu a čelí hrůzám ze světa Upside Down
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix konečně zveřejnil plnohodnotnou ukázku z nadcházející série hitu Stranger Things.

Znali jsme datum premiéry, dostali jsme plakát a viděli jsme i nějaké ty obrázky či krátké útržky se záběry. Dnes se nám však očekávaná 3. série Stranger Things konečně odhalila prostřednictvím prvního plnohodnotného traileru. A že se opět jednou dočkáme skvělé dynamiky mezi postavami, hororové osmdesátkové atmosféry i mnohých audiovizuálních odkazů na slavná (nejen) filmová díla, o tom se teď můžeš přesvědčit na vlastní oči.

Nadcházející třetí série Stranger Things bude sestávat z 8 epizod a podle výše přiložené ukázky se zdá, že se její příběh bude odehrávat během letních prázdnin v roce 1985. Zábava a blbnutí s kamarády však skončí, když se na scéně objeví další děsivé monstrum, které půjde našim hlavním hrdinou po krku. Hrůzy ze světa Upside Down tak ještě rozhodně neřekly poslední slovo.

I přesto je ale jasné, že nám 3. série nabídne i mnoho veselých a vtipných momentů. Trailer vypadá i zní skvěle a my se už nemůžeme dočkat toho, co všechno si pro nás tvůrci přichystali. O režii jednotlivých epizod se opět postarali bratři Matt a Ross Dufferovi společně se Shawnem Levym, který režijně zastřešil dvě části.

Kromě starých známých, jako je Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono, Noah Schnappi, Sadie Sink, Joe Keerati či Dacre Montgomery, se ukáží i Cary Elwes, Jake Busey a Francesca Reale. Všechny epizody 3. série budou na Netflixu zpřístupněny 4. července 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse