Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2019 13:19
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Will Smith a Martin Lawrence si při natáčení Mizerů 3 užívají bláznivou honičku na motorce s kulometem

Will Smith a Martin Lawrence si při natáčení Mizerů 3 užívají bláznivou honičku na motorce s kulometem
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nezastavitelná dvojka je zpátky.

Pokud patříš mezi pravidelné čtenáře Filmkultu, jistě jsi postřehl několikrát sdílenou informaci o tom, že třetí část Bad Boys je už oficiálně skutečností. Hlavní postavy samozřejmě ztvární stará známá dvojice Will Smith a Martin Lawrence, bez kterých si pokračování neumíme ani představit.

Oba herci se v současné době řadí mezi padesátníky, a tak bylo skutečně na čase, aby se pustili do nové části dříve, než vyjdou z formy. Ne každý se totiž dokáže udržovat i ve vyšším věku jako například Arnold Schwarzenegger či Sylvester Stallone. Nejnovější fotografie z natáčení dokazují, že chemie mezi Smithem a Lawrencem je stále citelná a o šílenou akci bude postaráno.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @_stoune_2.0,

Smith a Lawrence jezdící na motorce s kulometem působí svěže a odvázaně, takže doufáme, že se krátkého úseku z tohoto záběru dočkáme ihned v prvním traileru. Kromě akční dvojky se do děje 3. epizody vrhne elitní tým AMMO.

Ten bude sestávat z herců a hereček jako Vanessa Hudgens, Charles Melton, Paola Nunez (bývala Mikeova přítelkyně) či Alexander Ludwig (seriál Vikingové, postava Bjorna).

Film režíruje Adil El Arbi a Bilall Fallah a premiéra je předběžně odhadována na rok 2020. Více informací o filmu najdeš tady.

Domů
Sdílet
Diskuse