Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2019 23:22
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Daenerys se chystá zaútočit na Cersei se vším, co má. Co nás čeká v další epizodě Game of Thrones?

Daenerys se chystá zaútočit na Cersei se vším, co má. Co nás čeká v další epizodě Game of Thrones?
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

A jak se k celé věci postaví Aegon Targaryen alias Jon Snow?

Ihned v pondělí ráno jsme publikovali článek s pěti nejlepšími momenty krvavé bitvy o Winterfell. Někteří čtenáři byli s touto částí spokojeni, jiní si stěžovali na příliš předvídatelná úmrtí či nepřehledné bojové scény. Vývoj předešlé části však obrátil zrak hrdinů k dalšímu cíli jejich tažení. Pokud jsi 3. část finále ještě neviděl, do čtení dalšího textu se rozhodně nepouštěj.

Beric Dondarrion a Melisandra splnili své poslání a výrazným způsobem pomohli obráncům Winterfellu odvrátit katastrofu v podobě armády nemrtvých. Bohužel jsme se během 3. epizody museli rozloučit i s množstvím oblíbených hrdinů. Daenerys má ale dále v plánu zabrat trůn, na kterém aktuálně sedí Cersei.

Jak již říká Daenerys v traileru, po Great War přijde Last War, kde se proti sobě postaví armády dvou potenciálních královen. Nejvíce nás ale v momentální chvíli zajímají dvě věci. Nevíme, o jak velké množství své armády Daenerys vlastně přišla, a už vůbec netušíme, jak se Jon postaví ke svému právu na trůn.

Pokud bychom měli věřit několika relativně pravděpodobným teoriím, z Daenerys by se mohla po vzoru svého otce stát takzvaná Mad Queen (šílená královna), kterou by byl Jon nucen zabít. A podle jednoho proroctví by měla Cersei umřít rukou svého bratra. Ani jedna z těchto možností se však nakonec nemusí potvrdit. Kdo ví, možná nás bude čekat zcela odlišné zakončení seriálu. 4. části 8. série se dočkáme 6. května 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse