Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2019 7:37
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Keanu Reeves a Halle Berry si při natáčení Johna Wicka 3 užívali trénink bojových umění a střelbu

Keanu Reeves a Halle Berry si při natáčení Johna Wicka 3 užívali trénink bojových umění a střelbu
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

A takto se z herců stali profesionální zabijáci.

Ještě začátkem dubna jsme k tobě přišli s videem, kde sympaťák Keanu Reeves trénoval pod taktovkou bývalého agenta CIA. Ve třetí části akční série John Wick se do jeho týmu ale přidává i Halle Berry, která musela stejně jako Reeves podstoupit náročný trénink bojového umění a střelby.

Níže přiložené video ti ukáže, jak se herci připravovali na své role, a kromě toho se dozvíš, že Keanu Reeves připravuje kaskadéry o práci, protože si dokáže natočit 98 % vlastních scén bez záskoku. Je to zkrátka šílenec k pohledání, ale také z toho důvodu ho všichni tak zbožňujeme.

Halle Berry ale v žádném případě nemohla za Reevesem zaostávat. Jejich postavy ve filmu budou totiž bojovat bok po boku. Vyrovnat se však schopnostmi Johnu Wickovi nebylo určitě vůbec jednoduché. První video, které jsi už zřejmě zhlédl, se zaměřovalo zejména na bojová umění. V dalším můžeš vidět Halle Berry střílející na terče.

Připomeňme si, že pomoc od nové hrdinky bude pro Johna Wicka více než vítaná. Tento nebezpečný nájemný zabiják totiž v minulé části porušil pravidla sítě hotelů Continental a v prostorách jednoho z nich zabil člověka. Po krku mu tedy aktuálně jdou snad všichni zabijáci z celého světa. Film budeš moci v našich kinech vidět už od 16. května 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse