Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. května 2019 12:04
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

John Wick 4 ohlášen! Do kin vtrhne přesně za dva roky

John Wick 4 ohlášen! Do kin vtrhne přesně za dva roky
Zdroj: Summit Entertainment
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vražedný Keanu Reeves alias John Wick třetím dílem nekončí.

Studio Lionsgate potěšilo všechny nadšence drsného Johna Wicka s oznámením, že 4. část série k nám dorazí přesně za 2 roky, a tedy 21. května 2021. Kolega z redakce Johna Wicka 3 v nedávno publikované recenzi označil za nejlepší díl série a snímku udělil velmi slušných devět bodů z deseti.

Nejnovější pokračování Johna Wicka je chváleno velkou částí diváků i kritiků a filmu se naštěstí daří i po finanční stránce. Není tedy žádný důvod k tomu, aby nevznikla i (doufejme stejně kvalitní) čtyřka. Z našeho box office článku si připomeňme, že se Wickovi v rámci otevíracího víkendu v USA podařilo získat 57 milionů dolarů, čímž překonal dokonce i Avengers: Endgame.

„Keanu a já máme množství nápadů. Je to zábavný svět. Mohl bych v něm žít po zbytek mé kariéry. Pokud se bude lidem líbit a budou ho chtít nadále sledovat, tak si určitě dokážu představit horší způsoby strávení kariéry. Necháme na divácích, aby rozhodli,“ vyjádřil se režisér Chad Stahelski pro portál Entertainment Weekly k tomu, kolika příběhů ze světa Johna Wicka se ještě dočkáme.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa John Wick: Ch 3 - Parabellum (@johnwickmovie),

A diváci vzhledem k finančním úspěchům rozhodli jednoznačně. Čtyřka je už totiž jistá. Stahelski dále potvrdil, že Lionsgate aktivně pracuje na seriálu s názvem The Continental s tím, že společně s Keanem vysvětlovali tvůrceů seriálu, co dělá Johna Wicka speciálním.

Po událostech z 2. části, kdy John Wick porušil pravidla sítě hotelů Continental, se musel v trojce bránit proti obrovskému množství najatých zabijáků. Na jeho hlavu byla totiž vypsána odměna 14 milionů dolarů. S těžkým bojem mu v nové části pomáhala jeho kolegyně Sofia (Halle Berry).

Příprava na natáčení Johna Wicka 3 byla velmi náročná a Keanu Reeves i Halle Berry museli podstoupit trénink bojových umění, ale také trénink se střelnými zbraněmi. O jejich výkonech během přípravy jsme psali v tomto článku a pro jakékoli další informace o Johnu Wickovi 3 klikni na následující vlákno.

Domů
Sdílet
Diskuse