Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2019 22:15
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Tvůrce Ricka a Mortyho chce ze seriálu udělat celovečerní film

Tvůrce Ricka a Mortyho chce ze seriálu udělat celovečerní film
Zdroj: Warner Bros. Television Distribution/Adult Swim
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

A fanoušci seriálu by rozhodně nebyli proti.

Jeden z hlavních tvůrců Ricka a Mortyho Justin Roiland potvrdil, že by chtěl z populárního seriálu vytvořit celovečerák. Jak informoval portál Joblo, na otázku fanouška, zda se někdy dočkáme celovečerního snímku s Rickem a Mortym v R rating verzi, odpověděl slovy: „Ano, udělal bych to velmi rád.“ 

Oficiální potvrzení celovečerního filmu zatím nemáme, ale naděje v podobě slov od samotného Justina Roilanda je pro nadšence seriálu více než dostačující na to, aby mohli započít své teorie o nových dobrodružstvích hlavní dvojky.

Filmová verze je možná, ale nejistá, ale s jistotou víme, že seriálový Rick a Morty se prostřednictvím 4. série vrátí již v listopadu tohoto roku. Dočkat bychom se měli minimálně 70 epizod, což je oproti minulým 31 částem během tří sérií skutečně obrovská várka čerstvé zábavy.

Třetí a zatím poslední sérii hodnotil náš kolega z redakce 9,5/10. Jeho dojmy si můžeš přečíst v této recenzi. Plány televizní stanice Adult Swim jsou pro fanoušky více než nadějné a my věříme, že si i v dalších epizodách udrží svou kvalitu. Jakékoli další informace ze světa Ricka a Mortyho můžeš dohledat v tomto vlákně.

Anketa:
Dal bys celovečeráku Ricka a Mortyho šanci?
Ano
Ne
Ano
99 %
437 Hlasů
Ne
1 %
4 Hlasy
Domů
Sdílet
Diskuse