Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2019 23:13
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Chystá se Paranormal Activity 7. Nový díl natočí králové hororů ve studiu Blumhouse

Chystá se Paranormal Activity 7. Nový díl natočí králové hororů ve studiu Blumhouse
Zdroj: Paramount
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jason Blum získává pod svá křídla další hororovou značku.

CEO Paramountu Jim Gianopulos na momentálně probíhajícím CineEurope prohlásil, že chystají nový díl Paranormal Activity. A protože jde o horor, je jasné, že se o něj postará Jason Blum. Jde o šéfa Blumhouse Productions, stále jen 19leté společnosti, která se zaměřuje na produkování hororových počinů.

Dělají tak za nízké rozpočty s cílem dát tvůrcům kreativní kontrolu nad svými filmy. Častokrát jim to vychází tak, že se jednak podaří film a jednak i slušně vydělá. Abys měl přehled o tom, o jaké počiny se už postarali, klikej sem. Jde o otců Paranormal Activity, Sinister, Insidious, The Purge, Ouija, Happy Death Day a skamarádili se i se Shyamalanem či Jordanem Peelem. Zastřešuji i remake Neviditelného muže, reboot Halloweenu, Spawna a množství dalšího.

Jednotku Parranormal Activity natočili za 15 tisíc dolarů a z kin po celém světě si odnesli téměř 200 milionů dolarů. Nikdo se tedy nedivil, že přišlo 5 dalších dílů. Není známo, kdy se nového dílu dočkáme, ale dříve než příští rok to nebude.

Domů
Sdílet
Diskuse