Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2019 14:41
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

V 2. sérii The Terror z dílny Ridleyho Scotta budeme svědky bizarních vražd během druhé světové války

V 2. sérii The Terror z dílny Ridleyho Scotta budeme svědky bizarních vražd během druhé světové války
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

The Terror: Infamy láká na další hororový zážitek.

Už nějakou dobu víme, že další série z antologie The Terror nebudou zasazeny do stejného období jako ta první (naši recenzi najdeš zde). A jak nám potvrdily i dosud zveřejněné informace či obrázky, v druhé sérii s názvem The Terror: Infamy vystřídáme polární výpravu za Jižní Kalifornii během druhé světové války.

Příběh se bude tentokrát soustředit na sérii bizarních úmrtí, která pronásledují japonsko-americkou komunitu v internačních táborech, kde bylo drženo mnoho zajatců. Navíc televizní stanice AMC už zveřejnila také první trailer plný nadpřirozených a duchařských elementů. Opět nás tedy čekají události vycházející ze skutečnosti, které budou okořeněné hororovými prvky. Koneckonců, přesvědč se sám.

Novým showrunnerem se stal Alexander Woo (True Blood) a co se týče hereckého obsazení, ukáže se například Derek MioKiki SukezaneCristina RodloShingo UsamiNaoko MoriMiki Ishikawa či George Takei. The Terror: Infamy bude sestávat z 10 epizod a premiéra té první je naplánována na 12. srpna 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse