Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2019 20:04
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Vrací se Breaking Bad? Bryan Cranston a Aaron Paul lákají na film společným oznámením

Vrací se Breaking Bad? Bryan Cranston a Aaron Paul lákají na film společným oznámením
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tajemná bublina kolem filmové verze Breaking Bad by mohla již brzy prasknout.

Snímek z univerza Breaking Bad jsme si naposledy zmínili začátkem tohoto roku. V daném článku jsme vycházeli z informací portálu RTF, podle nichž by se měl v 2hodinovém Breaking Bad filmu objevit sám velký Heisengberg (Bryan Cranston) a Jesse Pinkman (Aaron Paul).

Danou informaci však dosud žádný ověřený zdroj nepotvrdil ani nevyvrátil. To by se ale mohlo již brzy změnit. Aaron Paul i Bryan Cranston totiž nedávno využili svůj Twitter k tomu, aby nám naznačili, že „něco“ přichází. Jejich příspěvky dodatečně komentoval scenárista Breaking Bad a showrunner spin-offu Better Call Saul Peter Gould slovy, že se už těší.

Z jejich příspěvků si můžeme odvodit pouze jedno – pro fanoušky Breaking Bad se chystá něco velkého. Dozvíme se bližší informace o příběhu? Potvrdí nám tvůrci datum premiéry či hlavní herce? To snad zjistíme již brzy.

S obsahovým odkazem na útěk uneseného muže se však dlouhodobě předpokládá, že snímek naváže na závěr seriálu, a tím pádem bude ve filmu vystupovat minimálně Aaron Paul a jeho postava Jesseho Pinkmana. Pro více informací klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse