Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2019 14:38
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Šéf Marvelu prozradil, který Avenger by dokázal Thanose porazit úplně sám

Šéf Marvelu prozradil, který Avenger by dokázal Thanose porazit úplně sám
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kevin Feige se zamyslel nad silou jednotlivých Avengerů.

Šéf Marvel Cinematic Universe Kevin Feige se zamyslel nad tím, který Avenger by mohl bez pomoci ostatních kolegů porazit Thanose. Známý producent argumentoval, že touto vyvolenou osobou by mohla být Wanda Maximoff, a tedy Scarlet Witch, píše Comicbook.

Některé fanoušky svou odpovědí překvapil, protože dosud byla hlavní favoritkou Captain Marvel s neuvěřitelnou silou, která na nepřátele platí na Zemi i ve vesmíru.

Šéf Marvelu označil Avengera, ktorý by dokázal Thanosa poraziť úplne sám. Mnohých fanúšikov svojou voľbou zaskočil
Šéf Marvelu označil Avengera, ktorý by dokázal Thanosa poraziť úplne sám. Mnohých fanúšikov svojou voľbou zaskočil Zdroj: Marvel

„Wanda Maximoff je zřejmě někde v nejvyšších vrstvách síly. Mám pocit, že by dokázala porazit Thanose, kdyby si na pomoc nezavolal celou armádu.“ O síle Scarlet Witch jsme se koneckonců mohli přesvědčit ve filmech Endgame, ale i Infinity War, kde na Thanos zaútočila s obrovskou intenzitou krátce poté, co zabil jejího milovaného Visiona.

Jedna z nejsilnějších superhrdinek Marvel Cinematic Universe přitom neřekla poslední slovo. Nejenže se v roce 2021 objeví ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ale díky příchodu streamovací platformy Disney+ se fanoušci dočkají i seriálu s názvem WandaVision. Jak již napovídá samotný název, setkáme se v něm s Wandou i Visionem.

Domů
Sdílet
Diskuse