Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2019 10:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Celovečerní film Breaking Bad si budeš moct pustit již brzy. První teaser trailer odhaluje i datum vydání

Celovečerní film Breaking Bad si budeš moct pustit již brzy. První teaser trailer odhaluje i datum vydání
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Fanoušci seriálu Breaking Bad jásají.

Tvůrci nás dlouho natahovali, chvíli jsme si mysleli, že šlo jen o žertík, ale nakonec jsme se tento týden dočkali oficiálního oznámení. Film založený na seriálu Breaking Bad opravdu přichází a Netflix prozradil, že ve své streamovací knihovně ho uvede již 11. října.

Společnost na internet zavěsila i první teaser trailer, ve kterém máš za více než minutu šanci vidět, kolem jakého příběhu se snímek bude točit, upozornil web Coming Soon.

Znovu se v ní objeví Aaron Paul jako Jesse Pinkman, který uteče ze zajetí a bude se muset vypořádat se svým předchozím životem. Scénář napsal tvůrce původního seriálu Vince Gilligan, takže fanoušci se mohou těšit na stejný styl vyprávění příběhu jako v pěti sériích jednoho z nejoblíbenějších seriálů v historii.


Aaron Paul se přiznal, že původně netušil, jak se k filmovému provedení seriálu chce postavit. Když si však popovídal s Vincem Gilliganem a ten mu vysvětlil, co plánuje, rychle pochopil, že se ve filmu musí objevit.

Nápad původně přišel před dvěma lety, kdy spolu oba muži mluvili o 10. výročí premiéry Breaking Bad. „Na konci konverzace zmínil, že má nápad, kam bychom seriál mohli posunout a chtěl slyšet můj názor. Rychle jsem mu řekl, že bych za ním šel i do rozpáleného ohně,“ nechal se slyšet filmový Jesse Pinkman.

Domů
Sdílet
Diskuse