Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2019 11:46
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Třetí série Westworld představuje kriminální futuristický svět mimo park s Aaronem Paulem z Breaking Bad

Třetí série Westworld představuje kriminální futuristický svět mimo park s Aaronem Paulem z Breaking Bad
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Aaron Paul se od drogového průmyslu z Breaking Bad posouvá do světa plného robotů a létajících aut.

První série Westworld byla svého času vyzdvihována do nebes, ale s druhou sérií přišel úpadek, který se podepsal na obecném vnímání tohoto dobře rozjetého projektu od HBO. Naši recenzi na první i druhou sérii najdeš také na webu (zde a zde). Doufáme ale, že seriál opět nabere na kvalitě, jakou jsme měli možnost vidět v první sérii.

S koncem Game of Thrones se navíc zákazníci HBO začnou ohlížet po jiných seriálech a právě Westworld by mohl patřit mezi lahůdky, kvůli kterým by si společnost měla udržet stálé zákazníky. První trailer k nové sérii nám mimochodem ukázal nového člena univerza Westworldu, jehož ztvárnil Aaron Paul, známý ze seriálu Breaking Bad (postava Jesseho Pinkmana).

První série představily Westworld jako svět divokého západu a umělé inteligence, kde na diváky čekalo množství netradičních záhad. Třetí série však přichází s úplně jiným světem a nováčkem Aaronem Paulem. Těšit se můžeš tedy na nepoznané futuristické prostředí a dosud neviděné zápletky mimo westernový park.

Ze starých tváři jsi mohl v upoutávce pozorovat jedině sympatickou herečku Evan Rachel Wood (postava Dolores). Kromě Aarona Paula se k novému obsazení přidá Lena Waithe, Scott Mescudi či Marshawn Lynch. Premiéra debutové části 3. série je plánována na blíže nespecifikovaných měsíc roku 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse