Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2019 17:33
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Čech vezl 11 lidí v Peugeotu 207, jednoho z nich nakonec přejel

NEWS
Uložit Uložené

Jihočeští kriminalisté řeší rádoby úsměvný případ, který nemusel dopadnout dobře.

Českokrumlovští kriminalisté zahájili vyšetřování devatenáctiletého mladíka, který vezl minulý týden jedenáct lidí v osobním automobilu Peugeot 207. S informací přišel Týdeník Policie.

Kriminalisté jej stíhají v přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky. Mladík je ale stíhán na svobodě.

Řidič vezl 11 lidí v autě Peugeot 207. Jednoho z nich nakonec přejel
Řidič vezl 11 lidí v autě Peugeot 207. Jednoho z nich nakonec přejel Zdroj: Týdeník Policie

„Mladý muž, kterého uvedený řidič vezl na přední kapotě a ten po pádu před vozidlo tovární značky Peugeot, byl přejet, utrpěl mnohačetná zranění celého těla, která ho budou omezovat na běžném způsobu života po dobu několika měsíců," uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Doporučeno
Pojídali své přátele, aby přežili: Ragbyový tým, který ztroskotal v Andách se musel uchýlit ke kanibalismu Pojídali své přátele, aby přežili: Ragbyový tým, který ztroskotal v Andách se musel uchýlit ke kanibalismu 13. října 2019 8:00
Domů
Sdílet
Diskuse