Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2019 13:04
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Všichni žerete ten kýč, na fake deprese vám plivu, vzkazuje Indigo. Naloží ti heavyweight

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Sleduj nový klip.

Brněnský raper a DJ Indigo, spadající pod label MIKE ROFT Records, o sobě dává vědět ve stále větší intenzitě. V únoru vydal EP s názvem 4B0082, které obsahovalo osm skladeb. Nyní se ohlašuje se zbrusu novým singlem Heavyweight, který kritizuje všechny pubertální, falešně depresivní rapy, jakých se v poslední době objevuje nejenom na tuzemské scéně nemalé množství. 

Doporučeno
Indigo je největší československý rapový talent roku 2018 Indigo je největší československý rapový talent roku 2018 7. října 2018 21:21

„Depresivní mr**a, hraní na city a chtěl bys boom / už mám dost hezu klučinů / nemůžu dál zůstat v klidu / dope MCs na aspirinu,“ strefuje se Indigo. S dalšími členy Mike Roft odjel úspěšnou podzimní tour.

O text a rap se postaral přímo Indigo, hudební podkreslení má na svědomí Bloodflow a zvuk celé skladby D.Kop. Singl si můžeš stahovat a poslouchat na streamovacích službách Apple Music, Spotify nebo Soundcloud kliknutím na tento odkaz

Domů
Sdílet
Diskuse