Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2019 16:18
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Travis Scott brázdí ulice v novém klipu GATTI s JACKBOYS

HUDBA
Uložit Uložené

Udělali jsme pro vás malý přehled o partičce, která od pátku zní z vašich repráků.

„Dáme tento týden Jackboys? Ať mají fanoušci co žrát! Odepněte si své bezpečnostní pásy," avizoval Travis Scott na svém Twitteru příchod jeho nového projektu JACKBOYS. A pustili se do toho z ostra; kompliace vyšla teprve 27. prosince, přesto mají JACKBOYS venku už dva videoklipy. Ten nejnovější GATTI, vyšel ani ne před 20 hodinami a už zaznamenal milion a půl zhlédnutí

Doporučeno
Travis Scott škrtí Eda Sheerana v bláznivém videoklipu, ve kterém explodují hlavy Travis Scott škrtí Eda Sheerana v bláznivém videoklipu, ve kterém explodují hlavy 13. července 2019 11:01

Kdo jsou vůbec JACKBOYS

Podle webu Monsters and Critics máme co do činění s novým projektem vzniknuvším (zatím) pro jeden release , který sdružuje tříčlennou partičku umělců pod křídly Travise Scotta. Všichni jsou členy jeho labelu Cactus Jack Records. Tedy kromě zmíněného Travise na projektu uslyšíme i člena GOOD Music labelu Kanyeho Westa Shecka Wese, proslaveného hlavně trackem „Mo Bamba".

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cactus Jack (@cactusjack),

Třetím do party je Don Toliver, houstonský rapper, který je aktivní teprve od roku 2017. Podílel se však na tracku „Can't Say“ na albu ASTROWORLD, z jistých důvodů však nebyla jeho spolupráce na albu uvedena. V roce 2018 podepsal smlouvu s labelem Cactus Jack Travise Scotta.

Nové album

Kompilaci JACKBOYS pojali pánové ve velkém stylu. Na sedmi tracích se objevila jména jako španělská zpěvačka Rosalía, Quavo a Offset z Migos, Young Thug nebo právě Pop Smoke, který se právě v klipu GATTI veze s partnerem Kylie Jenner ve vymazleném Bugatti Chiron. Podle Scottova instagramu zrovna jeli na oběd.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Me and smoke pop out to grab lunch GATTI Vid out now

Příspěvek sdílený flame (@travisscott),

Vizuál, který si vzali na starosti CACTUS JACK a WHITE TRASH TYLER je prakticky totožného ražení jako dříve vydaný klip GANG GANG, ve kterém se objevil i Tesla Cybertruck. S tím rozdílem, že se nenatáčelo na vrakovišti, ale se svými auťáky vyjeli do města.  Video laděné do modra s odlesky naleštěných kapot, neonových cedulí a světel je příjemné pro oko i pro ty, kteří auta zrovna nemusí

Co se týká tracku, tomu také nemůžeme říct ne. Scott už nás dlouho přesvědčuje o tom, že svým vizionářským přístupem, dlouholetou prací od nuly až k vrcholu a geniálním umělecký mozkem podobným tomu, kterým disponuje Kanye, vytváří nekompromisní trap, který vládne hitparádám. Takže kromě tvrďáckého rapu Pop Smoka registrujeme i ten Scottův s příjemným zpěvným zakončením sloky.

Doporučeno
Internet si utahuje z Tesly Cybertruck. Elon Musk ji prý vymyslel během slavného kouření marihuany Internet si utahuje z Tesly Cybertruck. Elon Musk ji prý vymyslel během slavného kouření marihuany 23. listopadu 2019 7:51

S kadencí dvou videoklipů za čtyři dny se nejspíš ze sedmimístného releasu ještě nějakého dalšího vizuálu dočkáme. Vypadá to však, že až po Novém roku.

Domů
Sdílet
Diskuse