Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2020 17:50
Čas čtení 2:04
Vojtěch Vanda

Youtuber napálil kontroverzní hlasatelku. V Praze jí předal zesměšňující ocenění

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Cenu, jejíž zkratka je C.U.N.T., přijala komentátorka s kontroverzními názory s nadšením.

Zajímavý vtípek s ponaučením si připravil britský youtuber Josh Pieters pro anglickou hlasatelku a mediální personu Katie Hopkins. Žena je známa, mimo své přátelství s americkým prezidentem Donaldem Trumpem, svými téměř rasistickými, xenofobními a sexistickými výroky, za něž měla být, dle youtubera, po právu oceněna.

Doporučeno
Tvůrci videí žalují YouTube kvůli údajné diskriminaci obsahu s LGBTI tématikou Tvůrci videí žalují YouTube kvůli údajné diskriminaci obsahu s LGBTI tématikou 17. srpna 2019 18:01

Ten ji před zraky svých 1,24 milionů odběratelů na kanálu dopravil do hlavního města České republiky, aby jí mohl předat cenu Campaign to Unify the Nation Trophy. Pokud vezmete iniciál z každého slova, vznikne vám anglický vulgární výraz pro ženské přirození, popřípadě klasickou, tvrdou nadávku. To proto, podle Pietersových slov, aby každý věděl, kdo je v Británii největší p***.

Domů
Sdílet
Diskuse