Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2020 18:51
Čas čtení 1:13
Vojtěch Vanda

Young M.A ti vysvětlí, jak to má v roce 2020. Chytla nemoc boháčů a visí jí čtyřicet tisíc dolarů na krku

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Její rok bude hot.

Prachy lidi mění, to se ví. A tím pravým Suffering from Success, jak by řekl DJ Khaled, si právě teď prochází brooklynská pekelnice Young M.A. V novém videu 2020 Vision ti, jak už název napovídá, prostě nastíní, co a jak se bude dít v jejím životě v tomto novém roce.

Doporučeno
Karibik, oheň a Lil Tecca. V divokém videu odlétáme na Jamajku za nekonečnou party a temperamentem Karibik, oheň a Lil Tecca. V divokém videu odlétáme na Jamajku za nekonečnou party a temperamentem 28. ledna 2020 13:10

„Zamilovala jsem se do peněz, mám svůj první milion a momentálně jsem na nich závislá. Asi udělám pár hollywoodských filmů, hledej mě za západě,“ vzkazuje reprezentantka z New Yorku. Pryč je rok 2016, ve kterém se teprve nerozkoukaná dříčka snažila získat si nějaké to místo na slunci. Jak se ukázalo, multi-platinový track „Ooouuu" ji vyšvihl tak vysoko, že už prostě nevidí dolů.

Minulost už byla, je třeba směřovat k budoucím zítřkům. Ti, kteří se kolem sedmadvacetileté raperky ochomítali dříve, jsou už pryč. Nyní nejde o nic víc než o studio, šperky, holky a drogy. A vybuzené 808s.

Ono se vůbec zdá, že přestože se v klipu mluví o posouvání k novým zítřkům a nechání minulosti za sebou, Young M.A ze svého projevu surovost neztrácí. Jako by se ulice posouvala s ní, akorát do jiných, trochu třpytivějších rozměrů. 

Úderný instrumental si vzal na starost Mike Zombie, producent, jehož práci si určitě pamatuješ z Drakeova superhitu Started from the Bottom. Brennan Rowe si jej zase vzal na starosti z vizuálního hlediska, a nutno říci, že režisér, v minulosti pracující pro Pop Smoka nebo Fabulouse bude vědět, co dělá.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

2020 VISION @youngma

Příspěvek sdílený Brennan Rowe (@brennanrowe),

Young M.A je nejspíš také aktivní proto, že ji čeká tour po Severní Americe, na které se zdrží od začátku března do konce dubna. Využij tedy příležitosti, dokud je to všechno hot, a nabíhej na nové video. Přeci jenom, kdo ví, kolik bude mít v příštím čtvrtroce času na nové bangery.

Domů
Sdílet
Diskuse