Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2020 22:46
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Volby v USA v roce 1940 vyhrál xenofob. Seriál od HBO ukáže, jak se ze země stal fašistický stát a jak povstal Ku Klux Klan

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

HBO vydá letos novou minisérii. The Plot Against The America vypadá po prvním traileru skvěle.

HBO je známé svou kvalitní seriálovou produkcí. Aktuálně můžeš sledovat vynikající mysteriózní počin The Outsider, ale pomalu se blíží další novinka. Od 16. března budou vysílat The Plot Against America. Půjde o šestidílnou minisérii, která vypráví alternativní historii na začátcích 50. let v USA.

Doporučeno
Producentka Dcery: Náš film získal už 40 ocenění. Práce na něm trvala rok a půl Producentka Dcery: Náš film získal už 40 ocenění. Práce na něm trvala rok a půl 31. ledna 2020 18:30

Zachytí zejména prezidentské volby, v nichž nevyhraje Roosevelt ani jeho tehdejší protikandidát Henry A. Wallace. Namísto toho se prezidentem stane Charles Lindbergh. Ten byl ve skutečnosti xenofob s mnoha nelidskými názory. Po jeho alternativní výhře se z USA stane fašistický stát. Příběh je vyprávěn očima židovské rodiny z pracovní vrstvy.

Domů
Sdílet
Diskuse