Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2020 11:37
Čas čtení 0:42
Vojtěch Vanda

Z Česka se dostaneme přímým vlakem do Chorvatska, první takovou linku by měl spustit RegioJet

NEWS ČESKO CHORVATSKO
Uložit Uložené

Nejlevnější jízdenka by neměla přesáhnout 1000 korun.

Se skvělou zprávou přišel vlakový a autobusový dopravce RegioJet. Z České republiky by měly začít jezdit žluté vlaky až k moři, zavádí totiž přímou vlakovou linku do Chorvatska. První vlak by měl z Prahy údajně vyrazit už 30. června. Informaci přinesly Novinky.cz.

Doporučeno
Liberland slaví pět let. Občas si píšu s Akonem, členství v OSN by bylo zajímavé, říká Jedlička Liberland slaví pět let. Občas si píšu s Akonem, členství v OSN by bylo zajímavé, říká Jedlička 31. května 2020 10:45

Vlak by měl v Česku jezdit po klasické trase Praha – Brno, nevynechá tedy zastávky v Pardubicích a právě v největším moravském městě. Odtud by měl pak zamířit do přístavního města u Jadranského moře Rijeky. Dopravce počítá s tím, že by měly jezdit vlaky třikrát týdně v obou směrech s příjezdem do Chorvatska ve středu, sobotu a pondělí.

Domů
Sdílet
Diskuse