Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2020 16:08
Čas čtení 1:38
Dominik Vetrák

Extraction vidělo už 100 milionů domácností. Toto je 10 nejsledovanějších filmů od Netflixu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Které originální filmy od Netflixu lidé sledují nejvíce?

Netflix si své údaje pořádně hlídá. Neuvádí, jaké čísla sledovanosti mají jeho seriály či filmy. Neupřesňuje, kolik diváků reálně sleduje jejich program a jen sem tam vyrukuje s nějakou statistikou. Neznáme ani čísla sledovanosti zrušených seriálů poté, co společnost jako argument uvede, že program nesledovalo dostatečné množství lidí.

Doporučeno
Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) 28. září 2019 11:38

Málokdy se stane, že se na internet dostanou nějaké údaje. Vždy je to ale zajímavé zjištění. Jinak tomu není ani teď, když Bloomberg vydal článek o desítce nejsledovanějších originálních filmů z dílny Netflixu. Údaje měl poskytnout samotný Netflix. Stalo se tak poprvé v historii.

Domů
Sdílet
Diskuse