Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2020 15:25
Čas čtení 1:20
Adam Novosad

Internet se před měsícem smál hubenému Chadwicku Bosemanovi, prý bere drogy. Ve skutečnosti umíral na rakovinu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herecká hvězda s rakovinou bojovala i během přísných karanténních opatření.

Internet je nemilosrdné místo, kde neexistuje míra oblíbenosti, která by umožnila člověku uniknout před nadávkami anonymních uživatelů. Nikdo si před pár měsíci ani nedokázal představit, co musel prožívat herec Chadwick Boseman, který zemřel na rakovinu střeva krátce před koncem srpna.

Propuknutí pandemie koronaviru způsobilo zavedení karanténních opatření, a tak desítky milionů lidí musely několik týdnů až měsíců přetrpět v izolaci. Jinak na tom nebyl ani samotný Chadwick, jehož imunitní systém si pod tíhou boje s rakovinou nemohl dovolit čelit potenciální hrozbě koronaviru.

The "Crack Panther" Meme from Reddit and Other Sites was the True Cringe All Along from r/Cringetopia

Na sociálních sítích se v čase karanténních opatření objevilo video vychrtlého Chadwicka Bosemana, přičemž tehdy nikdo nevěděl, že herec bojuje s rakovinou. Herec ve videu na svém Instagramu promuje iniciativu Operation 42, která pomáhá lidem tmavé pleti v boji proti koronaviru.

Přesto to stovky uživatelů internetu nezastavilo před tím, aby vytvořili hloupé meme s názvem Crack Panther.

Doporučeno
Marvel vzpomíná na Chadwicka Bosemana v dojemném videu, při kterém steče slza zřejmě každému fanouškovi zesnulého herce Marvel vzpomíná na Chadwicka Bosemana v dojemném videu, při kterém steče slza zřejmě každému fanouškovi zesnulého herce 31. srpna 2020 11:08

Naráželi tak na to, že Chadwick musel nepochybně během karantény zhubnout z jediného důvodu, jelikož podle nich začal brát drogy. Teprve teď si však autoři těchto vtipů možná uvědomili, že vyhublá tvář herecké hvězdy byla následkem tvrdého boje se zákeřnou nemocí a Black Panther zůstal až do smrti Black Pantherem. 

Jak se nyní shodli uživatelé na sociální síti Reddit, nikdy bychom neměli soudit člověka na základě vzhledu, protože nikdo netuší, čím si právě prochází.

Domů
Sdílet
Diskuse